| VanessaM a întrebat:

Matusa mea, care lucreaza la un aeroport din Germania, a gasit un BlackBerry 8520 Curve. Cand il deschid, imi cere un cod(nu codul de la cartela). Ce ar trebui sa fac? Sa il duc la decodat? Daca da, la cine si cam cat ar costa? Mersi.

Răspuns Câştigător
| viavo a răspuns:

Dul la decodat si bucurate de el! e codat in platforma dar se descurca romanii (codul de retea ) in Germania decodatul este ilegal dar in Romania nu :-)

7 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Ar trebui sa-l duci la politie, ca sa identifice proprietarul
Ca doar nu cresc in pom BlackBerry-urile.
Insusirea obiectelor care nu iti apartin (chiar si daca sunt pierdute) se numeste furt.

| Michilangelo a răspuns (pentru IMC90):

Ce naiv esti.

Legat de subiect, daca zici ca nu e codul cartelei, nu stiu daca te poate ajuta decodatul. Cred ca in cazul smartphone-urilor e posibil sa mai fie si alte elemente de securitate si s-ar putea sa trebuiasca operatii ceva mai complicate si mai putin legale. Eu as cauta pe cineva cu cunostinte soft si hardware mai avansate.

| IMC90 a răspuns (pentru Michilangelo):

''Ce naiv esti.''

rolling on the floor))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) hai c-ai fost tare. Eu i-am zis ce-ar fi normal sa faca, nu ce as face eu... (unde vezi ca am scris: eu l-as duce la politie)
dar, cum TPU e plin de cretini, reply-ul tau nu ma mira...

| viavo a răspuns (pentru IMC90):

Super tata! super! normal raspunsul tau e cel corect, da! Poate o sa primesc si eu inapoi portofelul plin cu 500 de euro si 15.000 de coroane dupa vreo 4 ani :-))))))) :-)

| IMC90 a răspuns (pentru viavo):

Oricum, insusirea unui asemenea rahat (cum ar fi un telefon) denota disperare mare. Una e sa gasesti cateva mii de euro si alta e sa te bucuri pentru un gunoi de plastic.
Tare ar fi sa mai faci si puscarie pentru el (desi e foarte putin probabil)

| CineTeCrezi a răspuns:

Incearca 0000 sau 1234 daca nu nu stiu! Du-l la decodat?

| valentinaS a răspuns:

Buna, cred ca este vorba de codul de retea. Trebuie sa te duci sa il decodezi, mai mult de 40 de lei nu cred ca este.Bafta

Întrebări similare