| ThrustMe a întrebat:

Memoria RAM are si memorie (adica GB)? Daca da, cat?

Dau funda! Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Aero a răspuns:

Memoria RAM e o tigaie in care prajesti oua...sa zicembig grin echivalent pentru: tu acum ai Windows(cartofi prajiti) incarcat in tigaie, poate un messenger(ou ochi), un winamp(cascaval afumat) si un browser de internet cu un site ca tpu.ro(salam de vara). Hard disc-ul e practic plasa de cartofi. Iei niste cartofi din plasa si ii pui in tigaie.
Hard-ul e un depozit. In el depozitezi ceva si acel ceva ramane acolo chiar si dupa intreruperea de la curent electric(foc la aragaz in cazul tigaii). Memoria RAM e tigaia in care se prajeste(sau ruleaza programe in ea).
Ca sa vezi cantitatea(tigaie mai mica pentru clatite sau mai mare si adanca pentru mancare pe masura) de memorie RAM instalata la tine in calculator -->Start-->click dreapta pe (My)Computer-->Properties-->priveste mai jos la CPU si RAM.

O seara frumoasa! Sper ca nu te-a deranjat si incurcat explicatia mea despre memorie RAM cu termeni "culinari"

5 răspunsuri:
| Aero a răspuns:

@secret, esti mai destept decat Geoana, dar mai chior decat Basescu. Asta pentru ca citesti printre randuri.
N-am zis ca memoria RAM ruleaza programe, ci ca in ea ruleaza programe, lucru foarte adevarat. As putea sa dau o explicatie serioasa, dar m-am gandit ca o abordare mai "culinara" ar fi destul de utila pentru cineva care nu stie care e rolul unei memorii RAM si daca are si ea GB... tu ai zis niste aberatii mai mari decat ale mele, dar n-are rost, zic eu, sa stau sa te corectez la 7 dimineata cand am si alte treburi de facut.

| mihaibrasov a răspuns:

Deci chiar nu stiu, pestele inoata in apa?

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa inteleg ca tu ai pus deja o intrebare si asta e continuarea? trebuia sa intri unde ai pus cealalta intrebare si la raspunsuri sa adaugi asta. Din intrebarea asta nu se intelege nimic!