| fetitaCUPiscoturile a întrebat:

Merge sa conectez un hdd extern la un tv cu port USB, direct sau imi trebuie sa folosesc si laptopul?

Răspuns Câştigător
| Minks a răspuns:

Daca televizorul poate citi device-ul, merge. Hard Disk-ul extern banuiesc ca functioneaza ca un fel de Stick, deci presupun ca ar trebui sa mearga. Eu am conectat unul la Home Cinema si a mers. happy

4 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Da merge ...eu fac asta cu plasma mea!
numai ca in loc de hdd extern folosesc telefonul mobil.dar banuiesc ca merge si asa

| fetitaCUPiscoturile explică (pentru Apache):

Adica vrei sa zici ca folosesti ssd de la mobil ( sa inteleg ca iphone) ca un micro card nu suporta sa redea un film peste 5gb

| Apache a răspuns (pentru fetitaCUPiscoturile):

Nu.folosesc un amart de Nokia 5530 xm, si dau la data transfer si imi da toate folderele ca in pc...
si merge sa vad filme, dar nu am reusit inca sa pun subtitrare
incearca... daca ai o plasma de dupa 2010 ar trebui sa iti mearga

| andtim a răspuns:

Eu m-am uitat la filme pe tv led Samsung full hd nu stiu ce diagonala avea oricum era foarte mare si am reusit sa ma uit la filme de pe un card de telefon micro sd de 8GB! chestia cu cardul este sa aiba o clasa cat mai mare ( peste 4-6 daca se poate) asta daca nu vrei sa vizionezi un film cu pauze din 5 in 5 secunde! cauta detalii despre televizor sa vezi daca suporta hard-discuri sau pana in ce valori suporta