Nu merita niciun iPhone.
Mai bine de banii aia-ti iei un Motorola Defy care-i mai bun decat toate iphone-urile la un loc...
bine, am exagerat cu "toate iPhone-urile la un loc", dar personal nu mi-as da Defy-ul nici macar pe-un iPhone 4, si mai am prieteni cu Defy, care zic acelasi lucru.
Android rulez!
Ba da mare dreptate ai cu defy.Acum am un defy din septembrie si sunt cel mai fericit om de pe pamant.E foarte personalizabil, calitatea camerei video, foto f buna si ca voce cand sun se aude super bine.Cea mai buna alegere.Am Rom gingerbread 2.3.4 f misto.Plus ca cu 2.3.4 filmez si hd si widescreen.
Felicitari pentru alegere si pentru faptul ca ai scapat de virusul iPhone.
Daca vrei sa renunti la filmatul Wide sau HD, poti incerca MIUI http://miuiandroid.com
Se misca foarte bine, si sper ca in curand se faca MIUI cu ICS si pentru Defy. (Pentru unele terminale deja au pus ICS)
Nu ma mai uit la iphone niciodata.Am scapat de virus.M-au molipsit colegiidar acum chiar ca nu mai au nimic de spus.La Apple platesti firma.E adevarat,Apple a inventat majoritatea lucrurilor pe care le vedem pe telefon, dar la preturile alea, nu e niciun telefon.Chiar si Galaxy Nexus este mai ieftin si e mult mai bun decat orice iPhone.De Motorola defy sunt sigur caintrece iphone,are ecran mai mare,e rezistent la apa,praf, nisip si socuri, i-am luat carcasa pe spate si acum ma simt super cu el.Nu vreau sa renunt la rom-ul asta deocamdata, pana apare ICS stable.Multumesc si bafta in continuare.
Maxnonymus întreabă:
GabryeluL întreabă: