Pentru muzica sau pentru filme? Boxele din link-ul tau sunt niste glume proaste si nu intru in detalii pentru a 21381928 data.
Pentru muzica
Microlab solo 6C sunt cea mai buna varianta pentru muzica dar iti depasesc putin bugetul (cu toate ca merita efortul, ca doar nu-ti iei boxe in fiecare saptamana). Aceleasi Microlaburi le poti gasi SH pe la 400 Ron, deci e si asta o varianta. Daca esti dependent de bass si vrei sa ai neaparat cutia aia in plus, recomand un 2.1 care macar sa aiba tweetere. Primul care-mi vine in minte e Edifier-ul de mai jos.
http://www.pcgarage.ro/boxe/edifier/c2xd-black/
Au putini W
Nu stiam ca doar puterea unui sistem dicteaza cat de tare se aude. Daca tu cunosti mai bine domeniul, mergi pe ce vrei, eventual Geniusuri cu sute de W si SNR de 75 db. Si solo 6C au putini W? asa de curiozitate.
Da!
Ai dreptate, in cazul in care camera ta are >50 mp, Solo 6C nu fac fata. Dar vad ca tu vrei doar numere in W, asa ca ai alegeri de rahat la tot pasul: Genius, Logitech, porcariile alea de 2.0 pentru "sonorizari". Mergi pe alea ca sa te lauzi si la amicii tai la fel de priceputi ca ai mai multi W ca ei (ca doar asta conteaza, nu?)
Conteaza ca esti cam prost.
Bineinteles. Pe site-ul asta daca nu dai apa la moara idiotilor esti prost. Cum ai ajuns la concluzia asta? Nu ca m-ar interesa punctul de vedere a unui pustan habarnist in domeniul audio. Dar pentru palmares vreau sa vad ceva original.
Pentru ca vreau sa invat, dar nu sti sa fi explicit copile! La fotbal esti praf ba ca habar n-ai!
Deci vrei sa inveti in timp ce-i faci pe altii prosti. Buna strategie, continua asa! Intereseaza-te sau dedu cat de copil sunt inainte, s-ar putea sa o dai in bara (ca de obicei de altfel). Replica cu fotbalul e vreun ritual de inferioritate in cercurile adolescentilor? Ca nu inteleg aluzia.
Nu te crede inteligent ca nu esti!
Ma fascineaza argumentele tale. Hai uimeste-ma, de unde ai extras tu faptul ca nu sunt inteligent?
Dupa cum scrii!
Amuzant. Imi dai si un exemplu? Poate am facut vreo greseala gramaticala sau una de tipar. Sau poate mi-ai facut un profil psihologic doar dupa niste fraze de atac la persoana, caz in care astept argumente.
Am avut si eu si sunt bune! daca ai grija de ele cu siguranta o sa le ai. sunt cam sensibile firele!
MERITA