| RaulAndrei2002 a întrebat:

Merita sa imi iau s8 sau sa astept cumva pana se lanseaza s9?

6 răspunsuri:
| Speed99 a răspuns:

Daca ai de gand sa dai 1.500 de euro pe un telefon, atunci desigur: asteapta S9.

| LinxCont a răspuns:

Cine are telefon bun in prezent, poate astepta S9, dar cine are nevoie imediat de un telefon performant nu mai asteapta si isi ia S8. In general, cine isi ia S8 sau s9, are si in prezent un telefon bun, deci poate astepta S9 fara sa piarda nimic.

| RaulAndrei2002 explică (pentru LinxCont):

Pai, hm...am un s6 si e destul de bun. Singura problema e bateria...dar oricum cred ca astept sa apara s9

| LinxCont a răspuns (pentru RaulAndrei2002):

Corect. Asa e. Nici nu are cum sa tina mult timp bateria daca toate piesele sunt performante si la viteza cu care lucreaza cer mult curent. Cred ca asa vor fi si urmatoarele modele, mari consumatoare de curent. Era bine daca se putea schimba bateria mai usor.

| Speed99 a răspuns (pentru RaulAndrei2002):

Samsung-urile au baterii slabe, asta stie oricine. Nici nu se compara cu Huawei si iPhone pe tema asta.

| RaulAndrei2002 explică:

Nu sunt slabe, cel putin nu la toate! La s8, de exemplu, bateria a durat 7 ore dupa ce i s-au facut mai mult teste:de camera, jocuri ca asphalt 8 si altele, nu mai tin minte. Indeea e ca bateria s-a imbunatatit cu mult.