| MolBoRo a întrebat:

Merită să investesc 1500 euro în cursuri de it?!
Eu sunt de părere că da.
Dar vreau să știu ce părere aveți și voi.
Este cineva pe aici care a urmat acele cursuri?!
Am înțeles că sunt și acreditate

8 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Doar tu poti hotari daca merita sau nu merita; daca tu esti de parere ca "da" la ce te intereseaza parerea altora? N-o lua personal, dar se zice ca "e prost ala care da, nu ala care cere" deci, daca ti se pare prea mult/putin, cauta mai ieftin/scump sau cauta ceva pe placul tau. Daca tie iti convine, atunci da-i inainte. Sunt fel si fel de cursuri, unele (te) ajuta, altele nu. Doar tu stabilesti asta, nu altii.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai zi despre ce cursuri e vorba. Suma mi se pare destul de mare. Depinde ce faci acolo si cat de serios esti cu domeniul asta.
Oricum nu se compara cu o facultate in domeniu care mai e si gratis daca o prinzi la buget

| MolBoRo explică (pentru suntserios):

Web development

| suntserios a răspuns (pentru MolBoRo):

Ma gandeam ca poate ne dai un link ceva despre cursuri. Cum altfel sa ne dam cu parerea?

Ba mai intrebi si

"Este cineva pe aici care a urmat acele cursuri?!"

e cam greu sa ghicim

| suntserios a răspuns (pentru MolBoRo):

Mi se pare o suma mult mult prea mare pentru ce ofera cursul ala. Sunt lucruri pe care le poti invata online daca te pasioneaza domeniu.

Singurul avantaj e diploma aia care te poate scuti de impozit si cam atat.

| AC4S4 a răspuns:

Eu nu as investi 1500 de euro in cursuri de IT. Presupun ca nu esti la o facultate cu profil de informatica si de asta vrei sa faci aceste cursuri.
Mai bine invata singur acasa ce ar urma sa inveti la acele cursuri, w3schools.com este un site bun de pe care poti sa inveti. Fa niste proiecte personale si urmeaza niste programe de training sau internship la firme de IT pe pozitia cautata de tine.

| danaieladaniela a răspuns:

Buna eu cred ca merita se investesti daca este ceea ce iti place, eu de exemplu sunt la un curs de turism dar nu platesc nimic findca is la scoala