Salutare! da merita. Sotia mea a trecut la Iphone 13 de la un Samsung s20 si e altceva. Mai ales pe partea de video. Si eu vreau sa iau un iphone 16 pro pentru a filma cu el diferite proiecte.
Daca gasesti ceva pe site pc garage ( https://l.profitshare.ro/l/13741258 ) iti las un cod de reducere valabil pentru aproape orice comanda pe site: VU2AATJJ
codul se introduce inainte de finalizarea comenzii in sectiunea cosul meu apasand pe "Ai un voucher, cupon de reducere sau card cadou? Click aici sa-l introduci."
Eu zic ca da. Am trecut pe Iphone din simplul fapt ca mi s-a stricat vechiul telefon ( Samsung galaxy s10 ) care m-a tinut si el destul de mult. Si am vrut sa vad cum este sa ai Iphone. Pot sa spun totusi ca Iphone-ul functioneaza mult mai fluid decat un Samsung odata cu trecerea timpului. La Samsung simteam de la al doilea pana la al patrulea si ultimul an cum usor se degradeaza pe partea de software. Adica mergea din ce in ce mai prost. Insa eu cand am trecut pe Iphone, mi-am luat un 12 pro max de pe vremea cand abia aparuse Iphone 14. Si de atunci pana in ziua de azi, nu m-am plans deloc de performanta lui.
Insa totul depinde la ce nevoi ai tu de la un telefon. Eu doar ti-am spus diferentele observate de mine avand in vedere ca eu il folosesc maxim 2 ore pe zi doar pentru fisiere, mesaje, jocuri mici ( indie sau tip tycoon) si pentru apeluri. Daca eu am observat diferenta asta facand doar chestiile astea basic, da-ti seama cat de repede se va degrada un telefon daca il folosesti mai mult de 2 ore pe zi si daca te uiti constant la videoclipuri si te joci jocuri mai complexe.
Daca stai pe cateva aplicatii, browser si telefoane... nici nu conteaza brandul. Daca faci poze poate. Dar depinde si de la ce model la ce model, la baterie momentan Samsung sunt mult peste, camera cam la fel. Pe scurt nu merita daca te referi la cele mai noi modele.
De la un mid-range la top-tier e diferenta. Totusi in afara de acel exynos care il penalizeaza pe Samsung, e destul de ok, dar camera e mai buna pe iphone intre cele doua. Dar esti limitat ca stocare. Eu inca nu am trecut de s20 ultra al meu (care acum nici 2000lei nu e), daca iei la mana a doua uite-te doar dupa cele care au fost top de la brandul specific la vremea lor.
Părerea sinceră când vei vedea că nu te tine bateria sau alte prostii o să plângi după Samsung
oanaoana63 întreabă:
FaraNumePls întreabă: