| andrei1s a întrebat:

Merita un laptop Acer nitro 5 cu un rtx 4060 i9 12900h 16gb ram 1tb fata de un Acer aspire vx 15 cu un gtx 1050 ti i5 7th gen 8gb ram 200gb ma refer la performante la jocuri de exemplu gta v rdr2 cyberpunk jocuri mai solicitante

Răspuns Câştigător
| NLS a răspuns:

Cu Acer nu am avut experiente foarte placute, ma refer la cele pe care le-am vazut si desfacut pentru upgrade-uri pe la prieteni si colegi de munca.
Au racirea cam proasta. Insa exista si marci care fac treaba mai proasta de atat, asa ca la urma urmei, Nitro 5 nu e o alegere rea, daca are pret corect.
Pret pe care nu te-ai "obosit" sa il impartasesti cu noi, ca sa iti putem raspunde la intrebare.

De exemplu:
La 6000 RON, merita.
La 10.000 - nu.

| andrei1s explică (pentru NLS):

5000 RON

| NLS a răspuns (pentru andrei1s):

La banii acestia nu poti cumpara nimic MAI BUN, nici pe departe.
Lenovo si Asus cu componente asemanatoare sunt in medie cu 1500-2000 mai scumpe.
Asa ca da-i inainte, chiar merita.
Numai sa cumperi si un cooler cu 2 sau 4 ventilatoare.
Pentru gaming nu poti sta fara asa ceva, ca se va incinge foarte tare.
Am in casa un Asus cu Ryzen 9 si RTX4060, stiu "ce mananca".

| andrei1s explică (pentru NLS):

Mulțumesc de raspunsuri

5 răspunsuri:
| recedaniel1 a răspuns:

Merge la joc

| AdrianGht a răspuns:

Salutare! da este ok ca si performante Acer nitro 5.
Este evident ca ruleaza totul mai ok pe un i9 gen 12 fata de i5 gen 7. Dublu memorie ram, ssd 1tb fata de 200gb banuiesc hdd.
Daca vrei sa achizitionezi unul, iti recomand site-ul www.pcgarage.ro, de asemenea iti las un cod de reducere valabil pentru aproape orice comanda pe site: VU2AATJJ
codul se introduce inainte de finalizarea comenzii in sectiunea cosul meu apasand pe "Ai un voucher, cupon de reducere sau card cadou? Click aici sa-l introduci."