Scuza-ma n-am vazut link-ul, am citit doar intrebarea ta, pe care ai scris-o cam anapoda. Iti merge ok gta 5 si alte jocuri pana in 2018.
Merita daca e 2200 lei.
Daca vrei sa bagi decat filme si scris temele e destul de puternic si nu ai ce face cu acele resurse. Acum depinde ce vrei sa faci pe el. Ca bani e OK. Mai poti baga si un joc pe ce specificatii are.
Tocmai am incercat GTA5 si functioneaza perfect!
Functioneaza perfect pe rezolutia 1600x900 si pe very low, este? Asa de perfect merge, mamaaa miaaa(facepalm).
E slabut laptop-ul pentru gaming. Daca scoti 60 fps pe ultra in league of legends e bine, in rest cam slab si multa varza.
Pana acum nu a facut figuri.
Astea is specificatii de ulrabook, nu laptop de gaming Mai ales ca probabil are o placa MX care sughita greu la jocuri. Dar da, daca nu vrei sa te joci e super ca pret.
La ce fel de placa te referi?
Boss,tu nu ai pus intrebarea ca lumea. Seria Pavilion e de laptopuri multimedia si tu ai luat un model mai de buget care e axat pe gaming, dar trebuia sa specific modelul de la inceput. Deocamdata la pretul ala e chilipir, mai duce si jocuri noi pe medium low vreo 2 ani,
Boss-ule! Eu am pus intrebarea foarte corect! Daca merita2200 un HP pavilion cu specificatiile pe care le-am redat in intrebare. era asa grea intrebarea? (pana la urma l-am cumparat! aici in Germania anumite lucruri sunt mai ieftine)
Ala nu prea e pentru jocuri. Acel i7 are ca scop principal sa economiseasca energie, placa video e probabil model vechi, chiar daca are 4GB. Pune link-ul sa vedem specificatiile ca asa nu merge.
Specifica clar si pe cutia lui ca este pentru jocuri!
anonim_4396 întreabă: