Noutățile mi se par interesante. Suport mai bun pentru telefoane, clipboard history, tema întunecată pentru file Explorer si încă câteva chestii.
Daca ai deja Windows 10 eu zic că merită.
Da, dar mai asteapta putin. Am facut doua upgrade-uri de la 1803 la 1809 ieri si:
- primul a mers bine prin Windows Update (dar sistemul avea doar Windows 1803 fara nimic altceva);
- al doilea a mers prost prin Windows Update si a trebuit sa fac curatentie dupa mizeria lasata de Windows Update si sa fac upgrade-ul cu Windows Update Assistant (sistemul avea Windows 1803 si cateva programe instalate).
Microsoft s-au grabit cu 1809 si l-au impins mai devreme cu o saptamana, sarind peste testele din ultimul ring de insider. Prevad un upgrade hell pentru 1809.
Categoric NU! Este plin de probleme lu varumiu era sa ii moara pc-ul de la acest update eu am avut problema cu toate fisierele sterse samd! NU FACE ACEST ULTIM UPDATE SAU ITI VEI DISTRUGE PC-UL!
Categoric NU! Este plin de probleme lu varumiu era sa ii moara pc-ul de la acest update eu am avut problema cu toate fisierele sterse samd! NU FACE ACEST ULTIM UPDATE SAU ITI VEI DISTRUGE PC-UL! Totul este plin de probleme!
hypothesis întreabă:
Xmaxfarcas întreabă:
Lavinia_Cristina_ întreabă: