Nu se taie! Te rog, Ultima oră să nu să dau clickuri/dublu-clickuri și alte activități ciudate
Nu înțeleg ce zici copile, învață să te exprimi
Nu sunt copil, Sunt chiar o persoană, Am chiar 18 ani, nu am 8 ani
Acum am setat pe windows să nu mai imi apare niciodată acesta, Și dacă l-am setat nu mai apare, Chiar dacă sunt pe Facebook sau mă uit pe youtube, Monitor Phlips 220E e cumpărată de 6 ani are procesor Intel(R) Celeron(R) CPU cu placă video basic
Nu ai tu 18 ani băi copile la 18 ani se presupune că ești adult, tu ești un COPIL care nu are chiar 8 ani, are maxim 11. ești prostuț de dai în gropi. dacă erai născut în 1994 acum aveai 20 de ani deci încă o dată o spun, să-i taie cineva netul la copilandrul ăsta vă rog eu frumos
Nu sunt adult? Ești funda HAHAHAHAAAAAAA 20 de ani are buletin are de cumpărat are Facultatea de Automatică și Calculatoare, ți un Laptop, Prietena are 21 de ani
Scuze! Sunt adult!, Dacă vrei să mă contactezi pe adrian. 10395@yahoo.ro
încă o glumă ca asta și mă arunc pe geam
Acum am trecut pe Windows 7!
Să-i taie cineva netul, vă rog încă o dată
Nu sa taie, Te rog nu mai fa sa nu mearga net-ul trebuie sa intr pe facebook mereu, Am trecut pe Windows 7 si merge netul
Deci copile... trebuie să fii imbecil să crezi că eu îți fac ceva astfel încât să nu-ți meargă netul... OAMENI BUNI, VĂ ROG, DACĂ ÎL CUNOAȘTEȚI PE ACEST COPIL, BLOCAȚI-I ACCESUL LA NET, TĂIAȚI-L SAU ANUNTAȚI-I PĂRINȚII.