Parola destul de buna nu e "teo07643432312" sau "teo16decembrie1995" si alte timpenii de astea. Parola destul de buna e 6t*d#8uG9x&d, iar parola cu adevarat buna si sigura e &kMz_j! 72nH`-? XPN4~_
P.S. Si ai recuperat contul? Daca da, activeaza-ti frumos protectia ca sa nu te poti conecta de la alt IP/device decit dupa ce bagi codul pe care il primesti pe email. A, si vezi sa ai si o parola sigura la email.
Nu era neaparat sa fi avut keylogger la tine in sistem. Aveai parola de retard? Te logasesi cumva de pe vreun sistem de pe la prieteni sau dintr-o locatie publica? Ai "imprumutat" contul cuiva?
A, stai asa, rus? Incepe sa se explice treaba. Ia zi pe ce site ti-ai mai bagat tu parola/userul de Steam? Daca nu ai keylogger, sigur te-a facut la marea arta cu vreun site de-ala idiot. Hackuri, ceva?
Hmm, nu stiu, mie pot sa imi shuteasca baietii parola linistiti, ca oricum daca se logheaza de pe alt sistem se blocheaza automat contul. Invatatura de minte pentru viitor - parole diferite la toate conturile. Chiar nu stiu care o fi fost faza la tine...
FloFlorentina întreabă: