Ha!
Facebookul face exact invers decat declara. Restrictioneaza postarile nevinovate dar te sacaie bagandu-ti pe gat tot felul de reclame si oferte frauduloase. Raportate, vine raspunsul ca nu e nimic in neregula cu ele. La prea multe raportari, te iau pe tine la ochi. Asta urmeaza: manipularea cu Facebookul. Ca dovada ca multe platforme curate, serioase, s-au inchis dar a ramas mizeria asta si satelitii sai: Instagram si ce mai are.
Sa stii ca mereu am facut reclamati decateori am vazut postari de genu cu : vanzari de bani falsi, oferte de munca, investitile cu ai. etc etc. am constincios sa respect regula : sa pastram acest mediu de socializare f.bock caca cat mai sigur si cu informatii corecte. este frustrant ca, pe mine mau declarat : potential foarte periculos de spam si inselaciune ceva pe acolo... daca ar exista vreo solutie sa fiu impotriva sistemului mi-ar placea sa-o aflu. lumea de azi a luat-o razna : chestile bune se sterg cu ele la cu.r si apreciem lucrurile rele urate.
Nu merge cu nici un hack, fiindca restrictia este facuta de Administratia facebookului, nu de cineva anume.
Asta inseamna ca ai postat ceva ilegal pe marketplace sau ai sicanat pe cineva care te-a raportat, ca altfel nu ar fi fost motive sa te fii blocat adminul FaceBookului.
Da, am postat in niste grupuri un amplificator audio l-a care canta o melodie cu copyright. am primit cateva semnale de la acestia ca sunetul este blocat si cam atat. dupa asta block sever. daca pentru atata lucru iti sabotezi clientii onorabil, integri : pe sarlatani ii aperi sustinandule postarile de inselaciune chiar si cu ajutorul a.i. cu cele care au ajuns si in tembelizor despre investiti false. ne-am dat dracul, cadem intr-o mare prostie.
Incearca peste o luna, cand trece restrictia.
Depinde si ce ai facut, nu vrei sa ne spui?
Da, am postat in niste grupuri un amplificator audio l-a care canta o melodie cu copyright. am primit cateva semnale de la acestia ca sunetul este blocat. in marketplace : o casa de vanzare si niste caramizi si niste amplificatoare audio. asta sunt eu potential foarte periculos : asa mi-sau adresat cand am primit mesajul de restrictie. ii urasc din ficatii, si suntem constransii de acestia find doar ei pe retele de socializare : detinand monopulu pe aprox tot globul
Andrei1124 întreabă: