Nu pot deschide emailul de la tine, adica pe aceasta pagina nu vad ce mi-ai scris.Am observat doar jos in fuga cand am primit email, ceva de sfat si ca, chiar nu vrei....In fine. Sfatul e ca sa nu mai deschizi multe tab-uri, mai ales cand asculti muzica video de pe youtube. Posibil ca ai placa video mica, si nu suporta atatea tab-uri deschise. Iti dau un sfat, trebuie sa urmaresti activitatea procesorului si a ramilor.Eu folosesc advanced systemcare, un program de curatat calculatorul de diverse erori. La instalare am in dreapta sus o indicatie, cati rami sunt foosoti in timp ce butonez si activitatea rpocesorului.Cand vad ca ramii sunt mai sus de 65-70, maxim 80, mai inchid din tab-uri.La fel pot face ca sa usurez munca procesorului. Daca vrei fa la fel ca mine. Advanced sistemcare e gratuit si il poti descarca de pe google.
Cam asa e.Din cauza folosirii intense se arde placa video.Mai intai palpaie, apoi dupa ceva timp se inchide monitorul (trebuie sa-l scoti din priza sau sa il inchizi si apoi sa-l deschizi), apoi in cele din urma cedeaza de tot. Asta e.
Un sfat? Chiar nu vreau să se ajungă acolo.