Il scot eu in 5 min nu trebuie sa formateziDetectia sa este foarte slaba in acest moment. Virusul creeaza un fisier vshost. exe in radacina partitiei asigurandu-si rularea printr-un autorun.inf situat in aceeasi locatie.
Se poate devirusa manual.
Scaneaza cu antivirusul si vezi unde e plasat acel virus si asa vei putea sa il stergi, sa il blochezi.
Scaneaza virusul vezi daca il afla daca nu reinstaleaza calculatorul stiu acest virus
Nu stiu sigur dar cred ca este vorba despre virusul care da mass-uri . Daca acest virus trimite mass-uri celor de la tine din lista nu exista alta cale de a scapa de el decat prin reinstalarea windowsului..in nici un caz nu rezolvi nimic daca reinstalezi Messengerul.
O zi buna!
E cam naspa virusul ala, l-am analizat nitel cu un antivirus si mi-a spus antivirusul ala ca nu e de joaca, in fine daca ai patit ceva trebuie sa iti reinstalezi windows-ul
Michael Jackson e gay - parca asa se numea virusul
Da, virusii astia sunt destul de dificili si scapi destul de greu de ei. Scaneaza computerul si vezi daca persista. Daca da, atunci reinstaleaza Windows-ul, alta solutie nu ai. Si alta data nu mai da click pe niciun link venit pe messenger, cel mult, daca esti asa de curios/curioasa poti tasta singur/a linkul sa vezi ce e acolo
Http://blogatu.ro/tag/virus-michael-jackson-gay
Eu am facut asa cum scrie acolo si am scapat de el;)
Cunosc multe persoane care au virusul acela nu ai cum sa scapi de el decat daca reinstalezi windows-ul
fanMJ4ever întreabă:
Andrei1124 întreabă: