anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-a trimis cineva pe mess un mass sa zic asa care era cu Michael Jackson cred ca stiti de ce e vorba am dat click si a zis sa il instalez si cand kolo era un virus ma puteti ajuta sa scap de el va rog?

16 răspunsuri:
| Gabystelistu95 a răspuns:

Singura solutie este sa iti reinstalezi windows-ul sad

| Parintele a răspuns:

Il scot eu in 5 min nu trebuie sa formateziwinkingDetectia sa este foarte slaba in acest moment. Virusul creeaza un fisier vshost. exe in radacina partitiei asigurandu-si rularea printr-un autorun.inf situat in aceeasi locatie.
Se poate devirusa manual.

| AvalohAlyn a răspuns:

Scaneaza cu antivirusul si vezi unde e plasat acel virus si asa vei putea sa il stergi, sa il blochezi.

| M4RK a răspuns:

Scaneaza virusul vezi daca il afla daca nu reinstaleaza calculatorul stiu acest virus

| M4RK a răspuns:

Il tot trimitea si la mine unu din lista

| M4RK a răspuns:

Da cum pot sa iti tr mesaj ca nu ai nici nume nici imagine?

| girlxx21 a răspuns:

Nu stiu sigur dar cred ca este vorba despre virusul care da mass-uri happy. Daca acest virus trimite mass-uri celor de la tine din lista nu exista alta cale de a scapa de el decat prin reinstalarea windowsului..in nici un caz nu rezolvi nimic daca reinstalezi Messengerul.
O zi buna!

| alexdop21 a răspuns:

E cam naspa virusul ala, l-am analizat nitel cu un antivirus si mi-a spus antivirusul ala ca nu e de joaca, in fine daca ai patit ceva trebuie sa iti reinstalezi windows-ul
Michael Jackson e gay - parca asa se numea virusul

| uzzi92 a răspuns:

Reformateaza calculatorul... altceva nai cei face...

| Andreea24 a răspuns:

Da, virusii astia sunt destul de dificili si scapi destul de greu de ei. Scaneaza computerul si vezi daca persista. Daca da, atunci reinstaleaza Windows-ul, alta solutie nu ai. Si alta data nu mai da click pe niciun link venit pe messenger, cel mult, daca esti asa de curios/curioasa poti tasta singur/a linkul sa vezi ce e acolowinking

| aragon18 a răspuns:

Http://blogatu.ro/tag/virus-michael-jackson-gay

Eu am facut asa cum scrie acolo si am scapat de el;)

| cristinuca05 a răspuns:

Cunosc multe persoane care au virusul acela nu ai cum sa scapi de el decat daca reinstalezi windows-ulbig grin

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Reinstaleaza windows-ul.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa-ti fie de bine si sa-l stapanesti sanatos/sanatoasa. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iati un antivirus cum ar fi eset smart security e foarte bun sa elimine astfel de virusi dar sa-l setezi sa se comporte cu virusii fara mila daca intelegi ce iti spun.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Faci un scan si dup`aia il elimini, eu asa fac cu antivirusul meu.