| no.name a întrebat:

Mi'a umblat sor'mea mai mica la calculator si mi-a schimbat modul prin care se deschid programele cred...adica nu'mi dau seama ce a putut face ca toate programele inclusiv messenger si firefox se deschid acum cu un program de deschis poze. Ce pot sa fac sa'l refac cum era inainte?

4 răspunsuri:
| AlinaGeorgiana01 a răspuns:

Vreau sa iti zic ceva.Si eu am facut exact acelasi lucru fratelui meu.Dar eram mica. Aveam jocuri pe calculator.Si m-am gandit sa le pun intr-un folder.Am cautat un folder gol si le-am pus acolo.Cand deschideam calculatorul toate jocurile se deschideau.Nu mai tin minte in ce folder.

| TheRealAnoyingOrange a răspuns:

Pfoaii hmmmm ia incearca sa dai clik dreapta si zice in lista aceea Open With sau open! incearca sa le reinstalezi daca nu merge ...sau modificale extensia ex:MozilaFirefox.EXE

| Danιel a răspuns:

Descarca fisierul acesta: http://www.gamefront.com/files/17892299/WindowsXP_EXE.reg/
Si apoi deschide-l, confirma prin Yes cand te intreaba de modificari la registru.

| Geooooooo a răspuns:

Tia umblat pe la control panel la inteligenta pc-ului si ti lea blocat[desteapta e aia mica]laughing