Nu ai windows cu licenta. Ori iti iei unul cu licenta ori...il reinstalezii cu un serial care (merge).
Are dreptate Leonardk... ori asa. ori... dupa ce ai instalat windows...mergi in START->Control Panel->Automatic Updates->si bifezi->Turn off Automatic Upadates
si atunci nu o sa te mai "prinda" ca ai windows fara licenta
Va trebui sa-ti reinstalezi windows-ul. O sa-ti mearga si asa dar ecranul va ramane negru.Ai activat(probabil din greseala) o optiune de update si din cauza faptului ca nu e cu licenta s-a intamplat acest lucru.Stai lin nu e grav.Bafta
Iati un windows cu licenta, nu piraterii. ori poate ai vreun spyware, adica virusi.
Si sora mea a avut aceeasi problema, si i-am rezolvat-o eu. Daca vrei, iti trimit pe mess programul de care ai nevoie.
Acuma trebuie sa iti instalezi alt windows sau ii reinstalezi alt serial bun pentru windowsu tau.ambele raspunsuri pana acum sunt f ok spuse. tine cont de ele si na si de al meu acum
Nu e o problema grava./se poate rezolva./acesta e mesajul care apare cand nu se foloseste o versiune de Windows XP sau Vista probata si testata./atata timp cat pe net exista o multime de versiuni de Windows XP si Vista care se pot descarca gratuit ai fi un naiv sa cumperi ceva cu licenta.///acum uite si rezolvarea si de ce apare ce a aparut la tine./dupa ce instalezi o versiune de Windows nicidata sa nu se faca Update de pe net pentru ca in acel moment cand se face update-ul si se introduc de pe net de la Microsoft noile update in acelasi timp ei vad ca nu ai licenta si activeaza acea procedura de protectie la folosire pirata de sistem de operare./licenta e compusa dintr-un grup de 5 cifre si litere a cate 5, adica asa : XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX./orice Windows are asa ceva in ei, dar e ascunsa si e ca un fel de parola de activare, sau in cazul tau de dezactivare./solutia este urmatoarea:
1.- Metoda 1
- Deschide : Windows Task Manager. ( asta se face cu tastele Ctrl-Alt-Delete - in acelasi timp apasate)
- Opriti : wgatray. exe - process in Task Manager daca exista acolo cu clik dreapta pe mouse
si il dezactivati cu End Process Tree.
- Restart Windows XP in Safe Mode.
- Delete WgaTray. exe din C:\Windows\System32 - sau il cautati cu search in C:\.
- Delete WgaTray. exe din C:\Windows\System32\dllcache - sau il cautati cu search in C:\.
- In bara de jos procedati asa : Start - Run - la Open scrieti :RegEdit, si dati OK.
- Cautati : HKEY_LOCAL_MACHINE - SOFTWARE - Microsoft - Windows NT - CurrentVersion - Winlogon - Notify
aici este un folder cu numele :‘WgaLogon’, il stergeti complet. Apoi inchideti Registry Editor.
- Reboot Windows XP - faceti restart de Windows si o sa veti efectul.
---------------------------------
Alta metoda ar fi sa instalati o versiune noua de Windows XP sau Vista, care o puteti descarca gratuit de aici :
www.softarchive.net, sau : www.apadanait.com
inregistrara e free si tot ce e aici e full version.
iar pe viitor nu mai faceti update de pe net.
pentru lamuriri suplimentare pot fi gasit pe id-ul : DJ_Music_MP3, pe yahoo./toate cele bune.