Nu poti sa o ti pana se incarca si gata bateria de la Samsung nu trebuie formnatata
Bateria trebuie formatată, așa am făcut și eu cu telefonul meu pe care îl am de aproape 2 ani și bateria funcționează ca în primele zile și cu multe aplicații instalate.
Așa cum îl ai, cu câtă baterie l-ai scos din cutie, descarcă-l complet făcând de toate, după care seara când te culci îl bagi la încărcat. Dimineața când te trezești îl scoți și în timpul zilei faci să-i consumi bateria de tot, din nou. Seara îl bagi din nou la încărcat. Mai trebuie repetat procedeul încă o dată și gata. Un total de 3 x 12h = 36h. După ce ai terminat formatarea, îl încarci normal, de câte ori este nevoie, până la 100%. Fundiță?
In carticica sa nu scrie ca trebuie formatata...
Nu scrie în carte, că se știe. Dar dacă nu scrie în cărticică și să înțeleg că nu vrei să formatezi bateria, atunci de ce ai mai pus întrebarea?
Vreau un raspuns strict legat de acest telefon.Tu ai acest telefon?
Nu am acest telefon, dar la fiecare telefon pe care l-am avut (de la cel cu taste, clapetă) până la Samsung Galaxy Ace 2 al meu pe care îl am de aproape 2 ani, așa am procedat și bateria a ținut la fiecare. Mătușa mea avea tot un Ace 2 și am pus-o și pe ea să formateze bateria și a ținut-o un an și bateria încă mai ține, dar și-a înlocuit telefonul pentru un S4 mini, mai performant. Mai poți căuta pe net că treaba cu 3 x 12h e adevărată.
Trebuie sa formatezi bateria.
-> o incarci ->o descarci -> o incarci si dupa este perfecta
Anonimul111 întreabă:
Cαтєα21 întreabă:
Teoluta întreabă: