| dolyan a întrebat:

Mi-am cumparat cablu de date pentru Nokia 6280, primul care l-am incercat nu imi aparea nimic nici pe pc, nici pe telefon cum ca ar vedea cablul, am schimbat cablul, acum imi apare pe telefon, ma intreaba modalitatea: default mode, printing, data storage, selectez default cum am mai facut cu alt cablu de date (original), dar nu imi apare nimic pe pc, in programul nokia pc suite cauta, cauta, cauta si la un moment dat imi apare o fereastra im care imi spune diverse chestii, ex :cablul de date trebuie sa fie compatibil cu telefonul, sa ma asigur ca nu este blocat telefonul din motive de securitate... ce as putea face, cred ca este de vina softul telefonului, eu am cumparat cablul ca sa il resoftez. E PRAF SOFTUL! Ce as ptea face? mentionez ca folosesc nokia pc suite 7.1. Oare ar trebui sa caut o versiune mai veche? dar asta am luato de pe site-ul oficial, pentru Nokia 6280.

3 răspunsuri:
| mikkhhell a răspuns:

Posibil ca acel cablu de date sa nu fie compatibil cu telefonul, cu toate ca are acelasi model de priza. Incerca-ti si cu nokia pc suite 6. 84 poate merge, ca si eu folosesc acelasi program tot pe nokia 6280 si cu doua modele diferite de cablu, iar functionarea este ireprosabila, conectandu-ma la wap[net] cu acest telefon pe post de modem in acest moment.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Data storage se da prietenewinking

| carmen68 a răspuns:

Si eu am un nokia n73.la fel am avut tot felul de probleme.solutia? mi-am cumparat un bluetooth.acum un an erau 35 lei.incearca si tu.