A quick flashing blue light means that it is waiting to be paired with a Bluetooth device (e.g. a mobile phone)
A slow flashing blue light means that it is already paired with a Bluetooth device.
Deci, ca idee, incearca sa tii apasat doar volume down, sau doar volume up si incearca mai mult dispozitive prin Bluetooth.
JBL
Du-le la garantie deoarece si eu am avut JBL dar m-au tinut bine 2 ani pe utilizare medie spre hard, apoi doar se auzeau infundat dar mergeau. Sigur alte tale au avut defect din fabrica.
Nu stiu. Le-am luat de la un magazin de electronice deci nu au garantie... Cred
La inceput mergeau perfect
Voi incerca
Dupa ce apare quock blue light sa apas ori volum upordown la casti?
Incearca ambele varianta, apasa si de mai multe ori concomitent, tine si apasat, vezi poate functioneaza.
A quick flashing blue light means that it is waiting to be paired with a Bluetooth device (e.g. a mobile phone)
A slow flashing blue light means that it is already paired with a Bluetooth device.
Deci, ca idee, incearca sa tii apasat doar volume down, sau doar volume up si incearca mai mult dispozitive prin Bluetooth.
Depinde ce model sunt castile, daca sunt chinezarii nici sa nu ai pretentii sa iti tina )
Diferenta este mai mult de brand, iar firmele mici sunt cei care produc si in numele celor "mari".
Totul depinde de controlul de calitate si de... noroc.
Acum 10 ani am cumparat doua DVD playere, ambele au fost folosite intens si sunt si acum functionale.
Au fost fabricate de o firma mica din China pa care abia am gasit-o pe internet. Lucrau intr-o cladire cum sunt grajdurile de la noi si aveau doar 3 (!) produse: acel DVD player, un telefon fix cu tastatura si un model de veioza.
Multe firme au inceput asa, "de jos", de exemplu "Asus", care in cca 15 ani a devenit brand mondial.
Eu as fi zis mai degraba "produs pe vapor" in loc de "chinezarie"...
Castile Samsung sunt niste petarde suprapret la fel ca si telefoanele si tot ce e de la ei... Mai de graba i s-au stricat castile Samsung decat cele "Kervon".
Am casti JBL. Le am de 2 saptamani