| Wenttmann a întrebat:

Mi-am cumparat de la Vodafone un modem wi fi, am un laptop si un pc, pe laptop m-am conectat la wireless fara probleme pentru ca am un buton ce activeaza wi fi, dar la pc nu am asa ceva deoarece este mai vechi, cum ma pot conecta de pe PC la wi fi? Prin ce program sau ce trebuie sa fac?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pc nu au placi de retea wireless. vrei sa folosesti wi fi si pe PC iti cumperi un fie o placa de retea wireless fie un receviver de wi fi pe usb

4 răspunsuri:
| LDCCristi a răspuns:

Nu am auzit un calculator sa poata sa prinda Wi-Fi.Ca sa ai net si pe PC, iti trebuie un cablu din router in pc si gata.Normal ar trebii sa fie in cutie unde e si routeru.

| iamSeBy a răspuns:

PC-urile nu prin wi-fi pentru ca nu au receptor. In mod normal la modemul ala ar trebui sa ai si un cablu usb si prin usb-ul ala poti sa bagi si la PC net.

| relian a răspuns:

OK sa vedem cum treaba.In primul rnd atit laptopul cit si desktopul sint PC-uri.Nu stiu de unde chestiile atea PC laptop etc.Al cei spui tu PC de fapt se numeste Desktop.Acum toate laptopurile fabricate dupa stiu si eu sa zicem asa 2006 sint facut cu wireless inauntru, adica nu trebuie sa iti cumperi tu wireless sa-l atasezi la laptop.Deci normal orice laptop vine cu wireless incorporate sau Wi-Fi sau cu ce vin ca tot aia e.Acum pentru desktop (PC)acestea nu vin niciodata cu wireless incoroprat pentru ca se poate pune orice in el oricind si apoi de pret.Deci daca vrei a ai net la PC wireless trebuie sa cumperi de la magazine wireless pentru PC il instalezi inauntru si dupa ai internet wirels si la acel PC de care spui.Bafta.

| Wenttmann explică:

multumesc tuturor