Cum se numeste Ipod-ul? si unde vrei sa descarci ITunes? in pc? sau pe ipod? ce windows, mac.linux ai? te ajut dar trebuie sa stiu toate astea!
Andra,
iTunes se downloadeaza prin legatura PC-iPod ( fie el touch sau nu ).
Trebuie sa iti fi dat si un cablu USB!
Daca vrei instructiuni de instalare, PM me!
Ia d-aici http://www.apple.com/itunes/ este un buton albastru sus, da-i click pe el, iti dai datele care ti se cer si download now. :D taada. Se instaleaza in calc (normal) si imi zice si mie cineva cum se poate descarca itunes PE ipod? :|
Itunes se descarca in ipod in functie de sistemul de operare al ipod-ului respectiv! Daca voi nu dati nume de ipoduri eu nu am de unde sa ghicesc sistemul vostru de operare de pe el! De ex itunes pentru HTC este una si itunes pentru IPHONE este alta treaba! sper ca m-am facut inteles!
E iPod. Adica Apple! nici o legatura cu HTC sau altele. Eventual poti adauga melodii pe HTC cu iTunes dar ipod e clar Apple. Nu pricep ce nume iti mai trebuie
Te duci in AppStore si iti faci cont. Dupa ce iti faci cont acolo vezi ca ai aplicatii gratuite de descarcat pe ipod printre care si ITUNES,
Bagi cablu usb in ipod, cealalta parte a cablului in calc si o sa ti se deschida itunes(daca nu se deschide da click pe iconita). apoi te pune sa dai nume ipodului si adaugi melodiile in playlistul deja facut in itunes (sau faci alt playlist). Sa nu uiti sa dai syncronize. Si nu poti instala itunes pe ipod
edit: ai descarcat doar? uhm trebuie instalat da banuiesc ca asta stii sa faci
Am venit si eu mai tarziu... dar am venit @cinnamon a zis bine ce a zis! daca nu merge ceva scrie! si te ajutam!