Cred ca ai gresit tu ceva la instalarea windowsului, sau driverele nu merg pe versiunea ta de Windows, cauta prin setari sa vezi ca e posibil sa fie selectat sa ruleze doar pe 1 gb ram, Dar laptopul cand l-ai luat nu avea Windows 7 preinstalat, ca acum mai toate au asa?
Poate fi de la driver, incearca sa il iei de pe site-ul lor si selecteaza corect sistemul de operare
@ OaKi, avea o varianta de Windows 7, valabila 30 de zile, ceva de genu', l-am luat din Germania, si aici, totul este atat de CIUDAT! oricum, nu am asteptat asa treaca acele 30 de zle si m-am grabiteu sa instalez W7, nu stiu, imi vine sa plang cand vad, ca e laptop bun, nou, si arata de parca ar fi un Pentium 1 din 2000
Lol
Ai nevoie pe x64 prietene.
Nu iti pot explica sa te fac sa intelegi de ce merge mai bine, dar este mult mai stabil in primul rand si in al 2-lea rand pe 32 nu iti citeste decat 4gb rami, in unele cazuri chiar 2.
Eu sunt genul care schimb windowsul luanr si le reinstalez si le frec toata ziua dar de cand am bagat win7 sp1 x64 sunt uimit cum ruleaza tot pe el, nu l-am mai schimbat de luni bune.