| David_Alin_1993 a întrebat:

Mi-am cumpărat un Asus x550jx-xx130d si am chemat un băiat sa imi instaleze wind 7 64 biți (menționez că laptopul are 4 gb ram )toate bune si frumoase..si când își dă restart pc-ul se blochează când apare logoul win si scrie jos Microsoft Corporation...dau să il sting de pe butonul de power si nu vrea să facă asta.e blocat..adică acel logo se mișcă nu e blocat..doar ca așa rămâne...ce are... poate fi de la cd? pls ajutor urgent...de 1 an mă tot lupt cu un pc vechi si si acum când i-au unul nou tot asa se întâmplă..simt ca sunt blestemat.

Răspuns Câştigător
| Zaygon a răspuns:

Nu esti obligat s-a faci mai multe partitii. Daca selectezi un spatiu nealocat, acela va deveni partitia C.

3 răspunsuri:
| Zaygon a răspuns:

Multe laptopuri de la Asus au ceva probleme cu win 7. Un tip a venit la mine cu un laptop nou Asus sa ii pun windowsul si am vrut sa ii pun 8.1 dar surpriza, nu mergea placa video dedicata cum trebuie si avea driver doar pentru 10 asa ca i-am facut upgrade la 10. Pune 8.1 sau 10.

| Streltov_Gheorghe_2001 a răspuns:

PAi tipul ala care ti-a instalat windowsul ti-a pus o copie si ca toate copiile de win la inceput lucreaza tot frumos, dupa un timp scurt incepe a o lua razna.
Ar fi bine pe viitor sa-ti instalezi un win oficil adica sa-l cumperi si dupa aia sa chemi un tip ca sa-l instaleze pe care l-ai cumparat tu nu cl cu care vine el.
Funda?

| David_Alin_1993 explică:

Am uitat sa precizez ca nu cred că a partitionat cum trebuie...a instalat direct intr-o singura si unica partiție. fara a fi creată cea pentru system..cred că de aici vine problema