| AnonimDedicat a întrebat:

Mi-am cumparat un laptop nou acum o saptamana si se descarca bateria de la 100% la 10% intr-o ora, de ce? Din cate am inteles trebuie sa tina si 5-6 ore

6 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Un prim lucru ar fi ca nu se mai fac structural baterii cu multe celule ca acum doar cativa ani, astfel desi noi ele rezista mai putin ca cele pe litiu de acum 5-8 ani sa zicem, asta am observat folosind o serie de laptopuri generatii diferite

Ce recomand eu cand folosesti laptopul fara cablu (incarcator) :

Sa setezi laptopul din power options pe balanced sau power saver, mai recomandat ar fi power saver... si nu pe modul performanta!
[Cand esti pe incarcator/ cablu poti pune performance sau balanced, ca sa te bucuri de toata puterea laptopului tau!]

Sa diminuezi din setari (se poate si din combinatie de butoane fizice) luminozitatea displayului

Sa nu joci jocuri sau sa rulezi aplicatii care antreneaza CPU si GPU la nivel ridicat, intrucat consuma curent si astfel bateria se descarca repede!

Aplicand pasii pe care ti i-am spus o sa duci bateria la cateva ore de la 1 ora, dar nu te astepta sa poti juca jocuri video cand nu esti pe incarcator si sa si tina bateria

| carevaescu a răspuns:

Dacă ne spui și modelul laptopului te putem ajuta mai bine.
Totuși este o anomalie și ar trebui să returnezi produsul

| DeMicUnCălător a răspuns:

Are garantie. Eu l-as duce inapoi

| Javva a răspuns:

Daca e un laptop bun de gaming si tu te joci fara incarcator sau te uiti la filme 4K e si normal sa se duca bateria asa repede e vorba de putere multa pe care o folosesti, trebuie sa stea la incarcat mereu in astfel de situatii, asa e conceput el sa fie nu te speria sa-l lasi la incarcat ca nu sare in aer.

| AnonimDedicat explică (pentru Javva):

Ma uit pe internet si intr-o ora, o ora jumate e gata bateria, in 1080p pe Youtube

| Javva a răspuns (pentru AnonimDedicat):

In cazul asta ar fi bun un retur daca nu au trecut 14 zile, iei banii inapoi si te orientezi catre alt brand.