| dragos1294 a întrebat:

Mi-am cumparat un router(d-link dir 600) de vreo luna si de vreo 5 zile imi tot cade net-ul pe wifi ce poate sa fie de vine routerul sau laptopul, pana acum 5-6 zile nu am avut nici o problema, laptopul (hp compaq presario cq61-320sq) are antenele wifi deasupra la ecran si cate-o data cand lovesc usor locurile unde sunt antenele net-ul revine, ce poate sa fie laptopul sau routerul?

Răspuns Câştigător
| Cosmin1992 a răspuns:

Eu zic ca e routerul de vina. La fel imi facea si mie primul router wireless... imi deconecta netu toata ziua si tb sa ma duc sa il scot si sa il bag in priza, iar apoi mergea un timp. M-am enervat, si routeru ala a invatat sa zboare de la etaju 3. Mi-am luat un D-Link mai scump de vreo 250 ron acum 2 ani si nu am avut probleme cu el, dar in ultimele 2 luni cam da rateuri si asta. Sfatu meu e sa imprumuti un router de la un prieten sau de la cineva si monteaza-l la tine pentru 1 zi 2 si vezi daca face la fel. Daca da e laptopu, daca nu e routeru.

| dragos1294 explică (pentru Cosmin1992):

Nu m.am exprimat prea bine, netul nu se deconecteaza doar imi iese de pe messenger nu mai merge radioul online si nu mai se incarca paginile si dupa cum am spus dupa ce lovesc laptopul unde are antenele isi da drumul, si distanta intre ele e de 2 m, acum vreo 2 saptamani cand distanta era la vreo 5 m si prin doua ziduri nu facea asa

1 răspuns: