Pai ma copile in joc trebuie sa setezi ca folosesti un volan din settings > controls sau ceva de genu
Pai ma copile, in joc pe NFSW nu este la settings controls -_-. Crede-ma ca nu sunt retardat.Era o treaba sa intrii in regedit si sa modifici niste valori acolo si am facut ca in tutoriale dar degeaba si am vazut pe net pe unii cum jucam NFSW cu volan deci merge...dar nu stiu ce are la mine ***
Probabil ca jocul nu suporta acel model sau probabil ca ai facut ceva gresit...jocul ala nu are suport? daca ai cumparat jocul cred ca exista pe site-ul lor sau habar nu am acest gen de supor pentru clienti
e pe steam? steam support? game support? no? ...anyway uite si aici ceva https://www.youtube.com/watch?v=lyTHM_hbjIE
Scuze daca nu intelegi engleza:D
Vorbesc engleza fluent...dar nu asta conteaza si eu tocmai ti-am spus ca exact asta am facut, am intrat in regedit si am modificat acolo dar nu s-a schimbat nimica, mi-am luat NFS Shift, NFS Underground 2, NFS Rivals, Drift 3 si EuroTruck Simulator si pe toate am probleme cu volanul -_-.Nu merge bine volanul ca o ia singur la dreapta, la inceput nu mergea frana acuma nu mai merge nici accelaratia nici frana, chiar daca la control la setari pe jocuri erau bind-urile acestea.Mi-am mai luat un volan acuma vreo 2-3 ani si l-am dus inapoi din ac.probleme si sa-mi bag **** am dat aproape 3 milioane pe asta acuma e un Thrustmaster Red Legend Edition si e la fel de **** ca ala cu 1, 5m care l-am luat acuma vreo 2-3 ani, bag **** in ei, sunt curios daca imi iau banii inapoi maine...
Da,oricum e praf volanu asta, e stricat din fabrica ca m-am uitat pe net la unu si a jucat euro truck simulator 2 ca si mine si el efectiv a scos volanu nou din cutie, l-a bagat in pc si a intrat pe eurotruck simulator fara sa faca ceva setari si s-a jucat direct -_- si ii mergea perfect.Deci clar asta e busit...
Nu a sarit ca nu s-a vazut ca e taiat clipul ca isi filma cu telefonul monitoru si nu era sarit nicaieri, si da am intrat pe site-ul oficial, am luat si driverele si tot ce trebuie dar nu scrie la manualu de instructiuni decat chestii inutile, pe stanga is 2 butoane si pe dreapta is 2 -.- si atat nu scrie nimica altceva, gandeste-te ca daca am luat la 2 volanu la amiaz si e ora 12 si de 10 ore incontinu incerc sa il fac l-am chemat si pe varumeo de ne-am chinuit si degeaba, cand l-am montat prima data nu raspundea la nimica, dupa raspundea dar volanu mergea doar in stanga, dupa frana nu mai mergea si dupa s-o cam busit de tot...era *** de la ei...trb sa merg cu el, pfff.Am intrat prima data pe nfsrivals si mergea un singur buton si volanu doar in stanga si erau toate setarile facute si nici nu am atins volanu inainte sa-l fi rupt sau ceva, era direct stricat, oricum vad daca pot sa merg maine sa-l schimb sau ceva