Nu ai stiut sa le pui la loc. HDD_ul trebuie sa aiba 2 cabluri, unul de alimentare si unul care intra pe placa de baza, vezi sa fie bagate amandoua!
Procesorul e curat luna de acum 2-3 saptamani tot ce am curatat a fost sursa care era plina de praf.
Mentionez ca placa de retea (care e pe slot-ul ei din placa de baza)functioneaza (are un bec verde care e aprins cat timp are curent) ventilatorul de procesor functioneaza.Nu cred ca e arsa placa de baza. S-ar putea totusi sa fie altceva... ce altceva ar putea sa mai faca figuri?
Pai din cate imi spui tu aici nu am ce sa iti spun decat ca ti s-a ars placa de baza si ca inainte de aceea se stingea singur pentru ca ti s-a sters un program din windows(windows-ul era vechi iar cu timpul din cauza ca era vechi ti se sterge programele.)funda?
STIU EU CE ARE, MA NUMESC SEBASTIAN:daca sti care este hardul vezi mufele, la hard sa fie puse la loc (impingele mai bine inauntru)si apropo nu cumva sa bagi aspiratoru in el (PROCESORUL se curata cu betisoare de scobit in urechi ai grija mie mi s-a ars pc din cauza tatalui o bagat aspiratoru in el (DECI SOLUTIA 100%E VERIFICA HARDU BAGAL MAI BN DAK NU STI CARE E LASA MSJ CA TE AJUT EU