| kMirke a întrebat:

Mi-am dat folia de pe telefon jos, am un Nexus 5. Are ceva daca il folosesc 3 saptamani fara folie? Il folosesc mai rar, 1-2 ore pe zi, sper sa nu-i zgarii ecranu sad.

Răspuns Câştigător
| sltlp a răspuns:

Nexus 5 vine cu gorilla glass 3, deci poti sa il folosesti fara probleme, deoarece sticla este foarte rezistenta.
http://www.youtube.com/watch?v=b_7PBy_2z8E

6 răspunsuri:
| HaKa93 a răspuns:

Nu are nimic deoarece are excran rezistent Corning Gorilla Glass 3 la ora actuala fiind al doilea cel mai bun ecran.ia mai bine o folie noua ca nu e scumpa, undeva la 20-30 de lei e una. mai ales ca ai si Nexus 5

| CoL00SaL a răspuns:

Nu cred ca se poate zgarii ecranu...
Ca sa nu zgarii ecranul cel mai bine cumpara o husa.
Sa il folosesti sanatos!

| genTlemeNNN a răspuns:

Daca nu o mai ai pe cea veche iti poti cumpara alta de la un magazin de telefoane sau cumpara o husa daca tot tii atat la el.

| madyna22 a răspuns:

Pai nu cred ca o sa il zgarii daca ai spus ca il folosesti mai rar.Ai putea sa iti iei o husa. Daca vrei poti sa iti iei una mai scumpa ca sa o tii si dupa ce ii pui folie sau poti sa iti iei una mai ieftina pentru astea trei saptamani.Husa este ca sa nu il zgarii atunci cand nu ai treaba cu el...dar atunci cand il folosesti nu cred ca umblii pe touch cu ceva rigid care l-ar putea zgaria.

| D0vahkiin a răspuns:

Daca nu-l pui in buzunar sau in alte locuri in care se poate zgaria, nu.

Doar folosindu-l exista o probabilitate foarte mica se ti-l zgarii, doar daca nu ai unghii foarte mari tongue

| florencia19 a răspuns:

Sincer...nu se stie! Ai zis bine.Te-as sfatui sa sa o pui pentru ca s-ar putea sa-l zgarii