Stiu, e rau! Eu cand incarc date personale pe un site de host la 70 de zile le reincarc, asta ca sa nu le pierd! Cand s-a inchis megaupload am pierdut....nu vreau sa-mi mai aduc aminte, asta e! Totusi mai incearca pe site poate apar desii ma indoiesc la felul cum e gandit hostingul! La ora asta e cel mai gandit site de hosting din lume, cel mai sigur!
De cat timp sunt stocate? Degeaba ai trimis email pentru ca ei nu vad nici macar numele tau de logare, totul este criptat incepand de la nume pana la fisiere! Mai asteapta, poate a cazut serevrul pe care au fost gazduite fisierele desii Mega stocheaza pe 2 servere diferite aceleasi fisiere, uneori si pe 3 servere daca sunt probleme.
Sunt stocate de vreo 2-3 luni
Am impresia ca timp de 90 de zile daca nu sunt accesate acele linkuri (deci nu prezinta interes) sunt sterse automat de pe site! Asa era inainte pe megaupload si majoritatea site-urilor practica conditia asta. Nu se specifica in schimb pe site cat timp sunt valabile linkurile.
Naspa,nu aveam date extrem de importante dar totusi macar cateva de acol le voiam.
Am uitat de intrebarea asta, le trimisesem un mesaj pe mail si mi-au raspuns. cica ca fisierele se vad doar daca te loghezi pe computerul vechi, de pe care ai updatat fisierele si asa a si fost, am intrat de pe pc vechi si le am acol
Asa este! Am uitat sa-ti mentionez si eu acest lucru! Doar de pe calculatorul de pe care ai facut upload vezi fisierele!
Stiu, e rau! Eu cand incarc date personale pe un site de host la 70 de zile le reincarc, asta ca sa nu le pierd! Cand s-a inchis megaupload am pierdut....nu vreau sa-mi mai aduc aminte, asta e! Totusi mai incearca pe site poate apar desii ma indoiesc la felul cum e gandit hostingul! La ora asta e cel mai gandit site de hosting din lume, cel mai sigur!