| DenisIonut01 a întrebat:

Mi-am facut acum ceva timp cont pe Mega.co.nz si mi-am stocat datele acolo totul bine si frumos pana cand azi nu mai am datele sad ce sa-i fac?
Am trimis un email la support@mega.co.nz dar nu au raspuns

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Stiu, e rau! Eu cand incarc date personale pe un site de host la 70 de zile le reincarc, asta ca sa nu le pierd! Cand s-a inchis megaupload am pierdut....nu vreau sa-mi mai aduc aminte, asta e! Totusi mai incearca pe site poate apar desii ma indoiesc la felul cum e gandit hostingul! La ora asta e cel mai gandit site de hosting din lume, cel mai sigur!

8 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

De cat timp sunt stocate? Degeaba ai trimis email pentru ca ei nu vad nici macar numele tau de logare, totul este criptat incepand de la nume pana la fisiere! Mai asteapta, poate a cazut serevrul pe care au fost gazduite fisierele desii Mega stocheaza pe 2 servere diferite aceleasi fisiere, uneori si pe 3 servere daca sunt probleme.

| DenisIonut01 explică (pentru neluL):

Sunt stocate de vreo 2-3 luni

| neluL a răspuns (pentru DenisIonut01):

Am impresia ca timp de 90 de zile daca nu sunt accesate acele linkuri (deci nu prezinta interes) sunt sterse automat de pe site! Asa era inainte pe megaupload si majoritatea site-urilor practica conditia asta. Nu se specifica in schimb pe site cat timp sunt valabile linkurile.

Naspa,nu aveam date extrem de importante dar totusi macar cateva de acol le voiam.

| Liviucu a răspuns (pentru neluL):

E absolut magnific site-ul, acum mi-am facut si eu cont. Ai idee ce soft e folosit pentru interfata? Mi-as face si eu ceva de genul pentru Ro. laughing

Am uitat de intrebarea asta, le trimisesem un mesaj pe mail si mi-au raspuns. cica ca fisierele se vad doar daca te loghezi pe computerul vechi, de pe care ai updatat fisierele si asa a si fost, am intrat de pe pc vechi si le am acol

| neluL a răspuns (pentru Liviucu):

E construit de la zero fara softuri alternative!

Asa este! Am uitat sa-ti mentionez si eu acest lucru! Doar de pe calculatorul de pe care ai facut upload vezi fisierele!

Stiu, e rau! Eu cand incarc date personale pe un site de host la 70 de zile le reincarc, asta ca sa nu le pierd! Cand s-a inchis megaupload am pierdut....nu vreau sa-mi mai aduc aminte, asta e! Totusi mai incearca pe site poate apar desii ma indoiesc la felul cum e gandit hostingul! La ora asta e cel mai gandit site de hosting din lume, cel mai sigur!