Restricţie de SPAM, ai adăuga toţi prieteni în aceaş zi fără oprire. Restricţia durează 3 zile sau o lună depinde dacă ai mai avut această restricţie.
Aia ti-o fac ca le e ciuda pe tine
Mor de ciuda ca intr-un timp scurt ti-ai adunat o gramada, si ce-si zic: tipa asta, maine isi mai pune inca pe atatia!
Oameni gelosi...
Cineva te-a reclamat că i-ai dat cerere de prietenie deşi nu cunoşti persoana.
Îţi zice acolo câte zile nu te lasă să dai cereri.
Incearca sa adaugi un prieten si atunci iti va spune exact cat timp mai e restrictia si o primeste pentru mute cereri datae la persoane necunoscute(porcarie), am si eu o luna
Pai ii cunosc pe toti.
Asa si eu dar aia de la fb sunt niste creti si dau chesti din astea aiurea
Probabil ai dat prea multe cereri de prietenie, iar ceilalti nu au acceptat. daca e prima oara cand primesti restrictie, cred ca tine 3 zile, nu mai stiu sigur.
Poate dura de la 4 zile la o luna, insa la cati ai adaugat tu, cred ca o saptamana.
Pai normal ca nu te lasa sa adaugi foarte multi prieteni deodata... mai adauga si maine si poimaine cativa.da nu 50 odata
Si mie mi s`a intamplat de multe ori asa ceva. Deci ai bagat prea multi prieteni pe care nu ii cunosti sau nu sunt in lista de mess. O sa dureze in jur de 12-30 zile. Funda?
Ai trimis prea multe cereri de prietenie odata, si se poate intampla asta si din faptul ca ei ti-au refuzat cererea, depinde cat dureaza, poate dura o saptamana, o luna... depinde de cate cereri ai trimis.
Pitic întreabă: