| Andrew132 a întrebat:

Mi-am facut cont pe cartoon network ca sa pot juca fusion fall. dar nu merge.se incarca si dupa o vreme imi apare not responding si trebuie sa inchid opera si sa il deschid iar. e din cauza windwosului? de ce?
ps:am windows 7

3 răspunsuri:
| ÎngerCretin a răspuns:

Nu windowsul este de vina. Ia-ti alt internet. Cum ar fi: Mozzila, Chrome.
Cam astea ar fi cele mai bune. Daca iti face din nou asa, incearca de mai multe ori si de fiecare data cand nu iti merge dai rs la pc. Daca nu merge nici asta, ai virusi.

| NicolasGabriel a răspuns:

Trebuie sa iti iei Unity Web Player, dar ai grija cand te joci ca poate sa iti viruseze calculatorul.

| MnereaDarius a răspuns:

Doresc sa contrazic raspunsurile anterioare, intrucat computerul tau nu beneficiaza de suficiente resurse, iar astfel rularea a mai multor softuri deodata il ingreuneaza. Recomand urmatoarele programe GRATIS: CCleaner, Avira Antivirus, Glary Utilities, Defraggler. Asigura-te ca ai instalata ultima versiune de Flash Player. Dar totusi recomand Google Chrome, ce o are de asemenea incorporata. Incearca sa scapi de programele inutile, ce incetinesc viteza de procesare a computerului tau.
Daca de obicei computerul tau iti merge incet, incearca sa-i adaugi memorie Ram suplimentara.