anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am facut de vreo luna un site de anunturi gratuite.Nu lucrez si vreau sa scot bani din treaba asta, stiu ca va dura ceva si stiu ca exista deja OLX si chiar nu-mi pasa.Ideea e ca stau in fata pc-ului ca prostu si ma uit in gol (nu am idei) cum pot aduce clienti pe site..stiu ca trebuie SEO dar cum am zis am 21 de ani si nu lucrez deci nu am bani sa bag in seo.Sa renunt? De ce? NU! Nu stiu...

4 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

OLX și Tocmai sunt doar două dintre cele mai recente; eu recomand tuturor Okazii sau chiar eBay sau Amazon, care chiar sunt site-uri serioase, cu istoric al clienților și vânzătorilor, cu garantarea returnării banilor etc. Tu poți să faci toate astea? și ceva în plus, că altfel nu se mută nimeni cu marfa la tine, dacă deja are vad bun „dincolo"?
Așadar, sfatul meu ar fi să renunți și să cauți pentru început un job. Poate chiar la unul dintre aceste sait-uri, nu de alta, dar cam fac permanent angajări. Iar acolo, dacă ești bun, poate reușești să prinzi și niște contracte mai serioase.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Tu ai vazut ce reclame fac cei de la olx si tocmai? Baga mii de euro in marketing.

Daca nu dispui de fonduri, atunci te apuci tu de SEO, dar sa fii constient ca ai nevoie de minim un an sa vezi rezultate.

| SorinaSuciu a răspuns:

Nu prea ai cum sa cresti site-ul. cred ca ar fi mai bine sa iti cauti un job pana ai mai mult bani si resursele necesare

| Barnutiu_Cristi_1996 a răspuns:

Sa renunti, sa nu fi lenes si la muncalaughing