| bluesky a întrebat:

Mi-am formatat telefonul din greseala si mi s-a sters tot din multimedia( folderele cu poze muzica) crying Ce pot sa fac? Am sagem my501c!

Răspuns Câştigător
| Alex_9605 a răspuns:

Daca setarile respectiv documentele erau salvate pe un memory card mai poti recupera datele cu ajutorul unui program de recuperare a datelor sterse de pe dispozitive de memorie dar asta necesita mult timp si rabdare. Poate ar fi mai bine sa mergi la un service autorizat GSM poate te ajuta ei.

6 răspunsuri:
| brunetteee a răspuns:

Adica raised eyebrows? Ce ai putea face? Ti le bagi din nou straight face.

| BabyPink a răspuns:

Nimichee hee
Le bagi din nou happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa le bagi din nouwinking.

| Bacemi a răspuns:

Nu mai poti sa faci nimic. Sper doar ca iti amintesti ce melodii aveai si ca pozele le mai ai salvate in calculator sau poti sa le iei de la cineva. Dupa cum spunea si roscavitza poti profita de asta sa iti iei alte melodii noi. Imi pare rau. Am patit si eu si stiu cat de frustrant e.

| bluesky explică:

Nu prea ati inteles... mi s-a s-au ster si folderele alea si nu mai pot creea altele si prin urmare nu am unde sa le salvez. Daca vreau sa fac poza imi da "refuzat" pentru ca nu are unde sa le salveze, practic, cand intri in multimedia apare pe tot ecranul albastru si atat, nu e nimic sa pot sa dau "optiuni" si sa creez alt folder! Sper ca intelegeti si ma puteti ajuta! crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am facut aceeasi prostie...nu ai ce sa mai faci...