anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am instalat Google Chrome si nu imi apare nici o iconita din care sa intru pe el. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
Apache
| Apache a răspuns:

Scrii chrome la start -dai click dreapta pe el -copy -te duci in desktop -click dreapta -paste shortcut!

7 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Nu ai bifat optiunea "create shortcut". Intra pe el tastand pur si simplu adresa si apoi, cu click dreapta pe bara de instrumente, cauta optiunea de care ziceam si bifeaz-o.

| Mentaaaaa a răspuns:

Buna! Dai start apoi All programs sau Toate programele de acolo selectezi Google Charome happy

| cenusel a răspuns:

Du-te la start, all pograms si cautal, daca nu il gesesti acolo cauta lpa search. Succes

| roxxixcutzza a răspuns:

Intri in bara de start, all programs si cauti google chrome. dai click dreapta pe iconita pe care o ai acolo si dai ''create shortcut''

| CI99 a răspuns:

Pai...cred ca nu l-ai salavt pe desktop si de asta. Acum instaleza-l din nou, si salveaza-l si desktop si iti apare atunci iconita.
Sper ca ti-am fost de ajutor! happy

| VougeRulez a răspuns:

Cauta acolo la START (in coltul stanga jos a monitorului ) dai click - selectezi -PROGRAMS {si cauti acolo fisierul pe care scrie GooGle Chrome} ...sau la mine in laptop mi s-a salvat in Downloads.

| roxanutza1996 a răspuns:

Intrii in Start si apoi in All programs! Sigur il gasesti daca a fost instalat corect. Funda?big grin