| kris37 a întrebat:

Mi-am instalat pe laptop windows xp professional sp2, cu o copie de pe internet. Am montat cu deamon tools si cand l-am restartat a zis sa bag cd-ul cu windowsul. Am incercat sa-l pun pe stick (cu tutoriale de pe youtube, alea alea) si nu merge. Cumpar un DVD pun windowsul (cu tutoriale de pe youtube, alea alea) tot nu merge. Ce pot sa fac? nu mai pot deschide laptopul fara sa bag CD-ul... Oare faptul ca l-am pus pe DVD si nu pe CD e problema?

Răspuns Câştigător
| BuGz a răspuns:

Deci ca s-a intelg eu mai bine ..Ati instalat un Windows de pe INTERNET?

13 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Nu.Problema pare să fie deamon tools-ul.Cu programul ăsta se distruge windows-ul. Teoretic e benefic, dar practic...În cazul tău e mai bine să folosești un windows original, nu luat de pe net(în special de pe site-ul ăla pe care toți vreți invitații, care de fapt îi un focar de malware).Ia legătura cu mine în privat și te ajut.Succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Descarca win to flash urmareste un tutorial cum functioneaza poti sa pui cu programul asta windowsul pe usB dupa care instalezi windowsul pe pc.

| K0sti a răspuns (pentru anonim_4396):

Si ce face daca nu stie sa booteze de pe USB? Sunt laptop-uri care nu stiu! Sunt laptop-uri care au aceasta optiune, dar nu o executa! Chiar azi m-am chinuit cu unul care nu ii mai mergea unitatea optica si am incercat sa bootez de pe stick. Avea in bios optiune sa booteze de pe USB, numai ca era cu numele optiunea aia, ca nu boota nici batut. Asa ca merita incercat, dar exista si riscul sa nu mearga.

| anonim_4396 a răspuns (pentru K0sti):

Asta a fost o sugestie si merita incercata nu il costa nimica.

Da, asta am spus si eu. Cu riscul de a muncii degeba.

A munci degeaba 5 minute mie nu imi ia mai mult poate lui 10 minute programul face toata treaba el trebuie doar sa aleaga sursa pack de unde sa copieze windowsul si tinta pe care sa il instaleze.

Pentru tine e simplu, pentru el nu.

Ai dreptate scuze ca am incercat sa fiu de ajutor, in viitor nu o sa mai raspund intrebarilor, ci am sa ma deplasez la el acasa sa vad de ce nu booteaza de pe hard disk!

Nu ai inteles! Datorita faptului ca ti-am urmarit cateva raspunsuri, am tras concluzia ca ai idee cu ce sa mananca un calculator. Spre deosebire de el si altii. Deci era un compliment mai voalat!

Scuze am crezut ca incerci sa ma tachinezi.

Nici gand! Nu e problema, stai linistit.

| v11 a răspuns:

In mod normal o imagine iso a unui windows se inscrie pe un dvd-r prin Ashampoo, sau orice alt program de inscris, apoi faci restart la calculator, cand se deschide BIOS-ul apesi f12 sau del (e posibil sa fie alt buton in dependenta de calculator) intra in meniul boot acolo va aparea dispozitivele hard diskul, floppy, alegi boot from Dvd, si intri in programul de instalare, formatezi partitia necesara si pui la instalat in timpul acesta calculatorul va face cateva restarturi. Cel mai bine e sa instalez orice windows de pe dvd-r, daca vrei alta varianta treci pe Linux