Fara un screenshot e cam greu sa ne dam seama care este problema, dar nu cred sa fie din cauza ca e pe 64b. Desi la 2GB ar fi mai bine sa pui windowsul de 32b, ocupa mai putina memorie.
Nu pot insera imagine cu screenshoot dar pot spune ca unele litere din cuvinte sunt mai sterse si mai subtiri decat ar trebui sa fie...
Pai uploadeaza screenshotul pe imgur.com or something, si pune linkul aici.
Screenshotul arata destul de OK la mine. Fie e o problema cu monitorul tau (e in rezolutia nativa?) fie incearca la Personalize, Display, Adjust Cleartype text.
Monitorul e setat la rezolutia nativa. Am incercat si cleartype si nu ajuta cu nimic
Asta se intampla si in alte programe? Alte browsere, alte pagini, etc? Parca vad ceva, dar s-ar putea sa fie de la conversie. Casuta de "Turn on true type" e selectata? Daca da, deseelcteaz-o, daca nu selecteaz-o, vezi daca e vreo diferenta.
Asta se intampla cu tot scrisul care apare pe monitor: desktop, paginile web programele din start...ce se vede clar e doar cand aprind pc-ul si imi arata temperatura CPU etc...iar cu windows xp nu am avut astfel de probleme
Unde gasesc casuta turn on true type?
Monitorul e LCD sau CRT? Si la faza cu Adjust Cleartype text, ai facut calibrarea aia, prin toate imaginile?
E LCD si calibrarea am facut-o prin toate imaginile.....cred ca singura solutie e sa revin la XP
Si daca day disable la Turn on true type, cum se vede?
Unde gasesc casuta turn on true type?
Personalize, Display, Adjust Cleatype text, deasupra casutei cu textul.
E la fel....cred ca va trebui sa trec la versiunea de 32 biti. Multumesc ca ti-ai facut timp sa ma ajuti. primesti funda :*
Thanks Mi se pare cam ciudata toata faza. As mai incerca doar doua lucruri, probabil ca nu o sa schimbe nimic, dar inainte sa instalezi XPul incearca:
1. Fa un update la driverele video.
2. Schimba tema la windows pe Windows Classic.
nedval întreabă: