Stiu, dar nu da format.
Dar poti sa da-i click dreapta pe my computer sau this PC si da clilk pe manage.
Dupa ce ti s-a deschis fereastra cu manage, cauta si da clilk pe Storage, dupa pe Disk Management, si mai jos iti va arata partitiile C, D, cum le ai tu notate.
La partitia in care nu o poti deschide poate sa iti apare scris pe ia unallocated sau loked, da click dreapta pe ia si dupa da click pe unlokedet space sau ceva de genu.
Nu cred ca o sa mearga.
Am facut prostia asta, am formatat o partitie si cand s-a restartat mi-a aparut Missing your System sau MSBoot.
Ideea este ca daca o formatezi ceva se va pierde din sistemul de operare si nu va mai raspunde.
Mai bine reformateazal inca o data dar nu te grabi, si la partitii nu da "format disk", selecteaza partia si da click pe "Delete", si dupa creeaza po partitie noua.
Delete nu imi da. Imi arata doar format si alte chestii cand dau click dreapta pe ea.
Stiu, dar nu da format.
Dar poti sa da-i click dreapta pe my computer sau this PC si da clilk pe manage.
Dupa ce ti s-a deschis fereastra cu manage, cauta si da clilk pe Storage, dupa pe Disk Management, si mai jos iti va arata partitiile C, D, cum le ai tu notate.
La partitia in care nu o poti deschide poate sa iti apare scris pe ia unallocated sau loked, da click dreapta pe ia si dupa da click pe unlokedet space sau ceva de genu.
Da-i click dreapta pe my computer sau this PC si da clilk pe manage.