Salut!
Eu m-am gandit la 2 variate, care ar putea fi cauzele erorii.In primul rand dezinstaleaza programul, apoi muta kitul de instalare al programului pe desktop si instaleaza-l din nou si a doua varianta, schimba folderul in care au loc descarcarile, de preferinta pune-l pe desktop si sub o alta denumire, in afara de titlul prestabilit de program. Daca tot nu functioneaza foloseste o alta versiune pentru youtube downloader. Bafta!
Sper ca am putut sa te ajut.
Daca ai mozilla, unelte\suplimente\scrii in bara de cautare downloadhelper\adauga la firefox\instaleaza...deasupra fiecarui videoclip, film apare un icon animat, clic pe el si descarci
Am incercat si eu destule. si sa ii dau unistall, apoi sa-l instale, sa-i modific denumirea folderului unde se salveaza video, dar degeaba! Nu stiu daca ai reusit Ionut9994. problema asta o are mai multa lume cu youtube download! esti la modul in care dai Lipire URL in program si Descarcare... si apare o "eroare 6" sau "eroare 9". Oricum iti spun eu o solutie. incearca sa dai de mai multe ori pe butonul acela de play sa-si reia descarcarea. numai asa merge!