| another_emo_girl a întrebat:

Mi'am luat azi un samsung corby si as avea niste intrebari:
1)daca accesez google si you tube trebuie sa platesc? pentru ca la facebook si tweeter imi apare un measaj gen "va fi activat accesul la retea si pot rezukta taxe suplimentare.continuati?"ceea ce la google si youtube nu apare.deci trebuie sa platesc pentru ele?
2)cablul de date nu l'am primit.ar fi trebuit? as putea sa il iau de la un pointshop?
3)imi apare sus in colt un G. ce este si ce reprezinta?
4)la casti am niste protectie de plastic transparenta.ar trebuie sa o dau jos sau sa o las asa?
5)ar fi indicat sa las folia de protectie pe ecran sau sa o indepartez?

am citit manualul dar nu m'a ajutat...

.

Răspuns Câştigător
| Stefania a răspuns:

Decihappy! Daca telefonul este nou atuncia trebuia sa primesti si cablu de date ...asta daca nu l-au mai desfacutstraight face. Da gasesti in oricare magazin de telefoane de toate pentru un telefinhappy. Plasticul acela pe casti sunt doar asa pe el si nu nu trebuie sa le dai jos, deci acele plasticuri se afla pe el fiindca daca pica in apa sau se varsa apa pe ea ca sa nu se stricehee heeadica sa nu arda sau ceva de genu!:-onormal ca trebuie sa lesi folia aceea pe ea:-o...sau vrei sa se zgarie?sad, nu cred ca vrei asta, mai bine lasa folia:d.Sa ai hazna de acel telefonwinking

3 răspunsuri:
| judgement a răspuns:

Www.forum.softpedia.com -> terminale mobile -> samsung -> modelul tau, ia vezi gasesti ceva care sa te ajute? :)

| ed23tm a răspuns:

Da abonament de internet pe mobil costa 75 centi 24 ore

| mariusbymedia a răspuns:

1 da platesti accesul la internet pe sesiune sau cati mb ex dw o poza si poza ocupa 300kb tu platesti 030 centi dar casa ai aces la internet pe mobil trebuie sa suni la opeartorul tau vodavone222 orange411 cosmote1234 2 nu ar fi trebuit sa il primesti il gasesti la magazine pentru tel 3 3G este denumirea pentru retelele care ofera servicii diverse din viitor dar nu are o definitie clara, perceptiile sunt impartite in functie de tehnologia folosita.

In Europa, unde GSM este rege evolutia la retele 3G s-ar chema UMTS, pentru care s-au si achizitionat licente pe bani grei in tarile vestice, Germania, Anglia, etc.
Implementarea viitoarelor retele UMTS este insa greoaie, mai bine zis sta pe loc pentru ca operatorii sunt in dificultati financiare din cauza licentelor pe care le-au cumparat la un pret mult prea mare, exemplu BT (British Telecomm) si-a vandut operatorul de telefonie mobila mmO2 ca sa nu intre in colaps.

Acum ca v-am descris cadrul operational va dati seama ca operatorii nu aveau alta solutie decat sa incerce o migrare treptata de la retele 2. 5G la 3G, si asta nu se putea decat cu servicii de genul EMS, MMS, transfer de date rapid, servicii care faceau parte din oferta retelelor 3G.

Ca sa fiu mai exact, la GSM, EMS si MMS sunt vazute ca servicii 3G pe retele 2. 5G.
La CDMA dezvoltarea spre 3G este focusata indeosebi inspre transferul de date cu viteze foarte mari iar serviciile EMS MMS n-au cunoscut o dezvoltare deosebita 4 5 asta depinde de tine cu cat le ti mai mult e mai bine