anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi'am luat azi un samsung corby si as avea niste intrebari:
1)la google si youtube nu ma intreaba daca permit accesul web si nu imi zice de nici un cost, desi la face book si tweeter da.deci daca accesez google si youtube trebuie sa platesc? nu am abonament cu net:p
2)ar fi trebuit sa primesc cablu de date? fiindca nu l'am primit. pot sa il cumpar de la pointshop?
3)tot imi apare un G sus, in colt. ce inseamna?
4)la casti am niste chestiute din plastic, le dau jos sau le las asa?
5)alte chestii esentiale pe care ar trebui sa le stiu? am citit manualul dar nu m'a prea lamurit...

dau funditabig grin! mersi anticipatkiss

3 răspunsuri:
| judgement a răspuns:

Www.forum.softpedia.com -> termianle mobile -> samsung -> topicul destinat lu corby, acolo o sa gasesti absolut tot ce te intereseaza (este sectiune unde discuta cei care le au cu telefoanele, care le au, si care au facut cate ceva cu ele)

garantat vei gasi acolo ceea ce iti trebuie si ceea ce nu este in manual.

legat de G -ul ala nu trebuie sa te sperii, este doar de "anuntare" ca te aflii in zona cu semnal 3G.

Cablu de date il cumperi de unde vrei tu, numai sa se potrvieasca, si daca nu ai programul pentru telefon (cel care se instaleaza in calculator) ori il gasesti pe forum.softpedia, ori daca nu dai un search pe google...

bafta si sa il stapanesti sanatoas/a

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cablu de date nu are in pachet, castile sunt cu protectie dintraia din cauciuc, care se fixeaza foarte bine in urechi.Nu trebui sa le schimbi decat daca urechile tale sunt mai mici sau mai mari decat cele medii care le are.

| motanelu a răspuns:

Aaa...prima si ultima propozitie nu sunt intrebaribig grin