| Cortex a întrebat:

Mi-am luat card pentru telefon.am bagat usb-u in calculator si l-am conectat de telefon, a scris "conectat cu pc" si nu gasesc nicaeri folderu in care ar trebui sa-mi pun muzica.trebuie sa instalez ceva program sa-mi citeasca? nu-mi apare nimic mai in jos de discu c, cum ar trebui sa apara in mod normal.nu gasesc nici in dreapta jos nimic.cand bag usb-u imi apare o chestie ca trebuie sa caute ceva dau yes imi apare ceva si scrie ca conexiunea cu hardwer-ul a esuat. ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| GicuGagicu a răspuns:

Pentru Samsung trebuie sa downloadezi kies. http://www.samsung.com/......emanual.do

5 răspunsuri:
| robert35 a răspuns:

Trebuie sa cauti programul pnt telefonul tau si sa-l descarci dar te complici asa ia-ti un stik pune cardul an el si vezi k jos an dreapta ati apare ceva dai clik pe el si ati apare folderul

| GicuGagicu a răspuns:

Despre ce telefon vorbim?

| Cortex explică:

Samsung

| Cortex explică:

Nu merge, tot scrie "se conecteaza" de jumate de ora.nu stiu ce are.o sa-l duc de unde l-am cumparat sa vad care-i problema. faza e ca imi arata pe telefon card de memorie,cum ar trebui sa-mi arate in mod normal,dar cand conectez cu pc-ul nu merge,desi scrie conectat cu pc, nu-l citeste. urata treaba, mersi oricum de ajutor