In primul rand astia de la Connex trebuie sa te jecmaneasca pentru ca numai ei stiu cat cheltuiesc pe reclama idioata care ruleaza non-stop pe orice post. In al doilea rand, prietene, 500MB trafic inseamna si traficul de pe TPU, mess sau orice altceva foloseste netul; dezactiveaza windows updateu si nu downloada NIMIC. De exemplu TPU.ro, prima pagina are 0, 55 MB. Deci ai posibilitatea la aproximativ 1000 refreshuri. Incearca EVDO de la Zapp sau Cosmote.
Valabilitate 10 zile trafic limitat la 500MB, 1 pagina de net intre 20 KB (adaptata pentru tel) si 2-3MB toate intra la trafic!
Aia 500 de MB sunt pentru download. eu sunt pe orange, si am 100 MB acum. si aia pot sa-i folosesc si 1 an de zile, atat timp cat de pe net nu downloadez 100 MB.
de exemplu : downloadez o melodie de 7 MB, raman cu 93 de MB.
pentru aia sunt MB; inseamna ca ai downloadat 300 MB pana acum pe tel. si de aceea ai ramas cu 200.
Aaaa deci daca expira sa zicem ca nu mai pot intra pe net sau downloada, dar pot intra pe mess? ca pe mine numai asta ma intereseaza.
Mie nu-mi trebuie sa ma joc pe el.Doar mess pentru ca i-am dat pc cuiva care e in spital si eu sunt acasaa si vreau sa vorbim. Dar vad ca nu stiu...se consuma foarte repede.
Deci... trafic pe internet = reprezinta totalitatea "inrarilor" si "iesirilor" care au loc cand navighezi pe internet, mai pe inteles, download-ul si upload-ul care se face pe net, asta e trafic pe net, asemanator ca si traficul pe o sosea unde numeri masinile de pe ambele sensuri, asta inseamna trafic. de asemenea intra in trafic si upload-ul facut de yahoo messenger cand te loghezi, ca trimite o informatie catre server-ul yahoo-ului, care are cativa kilobiti, care se contabilizeaza la trafic.
deci, in cateva cuvine traficul e toata acivitatea care utilizeaza internet-ul