Salut!
Posibil ca jocul sa solicite prea mult procesorul si placa video, iar cooler-ul sa nu faca fata. Poti sa pui un cooler suplimentar.
Ai si aplicatia gamebooster (http://game-booster.en.softonic.com/) care iti arata ce procese ruleaza si care nu sunt necesare le poti opri cand te joci.
Probabil jocul este foarte solicitant pentru procesor si placa video (si mie mi se incalzeste puternic laptopul cand il joc, mai ales pe caldurile astea). instaleaza un cooler suplimentar (chiar si un ventilator extern ajuta)
O curatenie in calculator. praf murdarie etc. ori schimbata pasta termo-conductoare daca nu ai un calculator High-End nu poti juca jocuri prea mari. ai nevoie de un sistem minim. iar daca jocul iti merge Bn fara intreruperi. Scaderi in Fotograme pe secunde este foarte bine. calculatorul are toate resursele necesare atunci. Iti recomand cele de sus. Un cooler suplimentar nu ar face nici o schimbare. Cya
Bogdan si eu l-am jucat si nu are probleme. nu ai vreo problema cu ventilatoru un prieten de al meu i s-a ars ventilatorul si asa facea cand juca jocuri.