| Radamel a întrebat:

Mi-am luat de curand un laptop Acer cu windows 8 si nu-mi place deloc w8 si vreau sa-mi bag w7 dar la laptop nu am primit drivere inseamna ca nu trebuie instalat? nu stiu ce sa fac trebuie 'downloadate de pe net.

Răspuns Câştigător
| supermdmario a răspuns:

Daca ai cumparat laptop-ul cu windows 8 preinstalat, deci ai windows 8 original, in cazul in care vrei sa steergi windows 8 si sa instalezi windows 7, atunci vei pierde garantia.te sfatuiesc sa faci o partie de 50-60 de in care sa faci un back up al sistemului de operare windows 8, dupa care poti instala windows 7.repet.fa backup la windows 8, inainte de a face orice altceva.este cel mai important lucru.

2 răspunsuri:
| lolicica1111 a răspuns:

Salut
si eu am laptop w7
driverele trebuie sa le descarci de pe net(google)

| valentingb a răspuns:

Intra pe site-ul Acer si gasesti la sectiunea support drivere pentru mai multe sisteme de operare. Le downloadezi, pe toate, sau macar cel pentru internet, ca sa poti intra pe urma si sa le downloadezi, le pui pe un suport extern sau pe o partitie sigura si le instalezi apoi de acolo.
Poti de asemenea sa schimbi tema, sa-l faci sa semene cu W7 si poti instala vechiul meniu Start, si in acelasi timp sa te bucuri de noile imbunatatiri. daca e vreuna laughing