| Strongman a întrebat:

Mi-am luat recent un sistem pc si nu stiu daca e bun asa ca va las pe voi sa decideti ca eu nu prea ma pricep in astea configuratia arata cam asa:procesor intel core i7-980x 6-core 3.33ghz, 16gb ram si o placa video Radeon HD 5870 X2 Ares de 4gb. Dau funda!

14 răspunsuri:
| andyandreeas a răspuns:

Cred ca glumesti happy Nu stiu daca sunt prea multi care isi permit un asemenea PC! E foarte bun. happy

| UNfriendLY a răspuns:

Eu cred ca te pricepi in alte pc-urilor si incerci sa te dai mare
cocalare!

| ChRoM a răspuns:

Glumesti ce e asta calculator de la nasa... la intrebarea ta e super bun! :-o

| ValarMorghulis a răspuns:

Super bun. ceva de genu am si eu.winking

| JosephEshrick a răspuns:

Salut, nu prea pot să îmi fac o părere despre sistemul tău deoarece nu ai furnizat anumite detalii care trebuiesc menţionate, ce model este placa de bază şi de la ce firmă, 16gb de ram nu prea cred că ai, câte HDD-uri ai şi capacitatea şi bufferul acestora, puterea sursei şi firma, placa video este bună. Ai ventilatoare suplimentare la carcasă? Fi mai explicit în detalii te rog frumos şi te voi putea ajuta şi îţi voi spune dacă sistemul a meritat banii, furnizează-mi toate informaţiile necesare.

| darkstar a răspuns:

Da e f bun
da ce faci tu cu 16gb ram? :O
4 sunt de ajuns
o sa ti se incalzeasca f tare

| virusake a răspuns:

Cui vinzi ma tu gogosile astea? rolling on the floor
Daca erai pe un forum IT si eram moderator, in secunda doi zburai cu tot cu aia 16 gb ai tai rolling on the floor
i7 980x => platforma 1366 => triple channel
Poti avea cel mult 12 gb => 6x2gb; 3x4gb sau 24gb daca ai 6x4gb
M-ai amuzat la culme rolling on the floor

| darkstar a răspuns:

@virusake poti avea si 4x4Gb

| florinmarius a răspuns:

16 gb rami hai nu fii copil ca nu te crede nimeni placa video de 4 gb tu ai vrit sa demonstrezi ce? aici pe site...

| Mirciuuuuuuuu a răspuns:

Mincinosule, ai 10 ani, se vede de la nume!
pai sa incepem
1. i7 single core costa 1. 000 de euro si tu ai scris 6-core adica procesor cu 6 nuclee straight face si de 3. 33 ghz asta inseamna ca ai 20 Ghz cea ce inseamna ce doar supercalculatoarele(firmele de telecomunicatii au asa ceva).
2. 16 gb ram e posibil sa ai, cu noile placi asrock ai posibilitatea sa bagi 32 giga linistit.
3. Nimeni nu face placa video mai mare de 2 gb. NU o cumpara nimeni ca nu este nevoie de ea. Placa aia m-am uitat ce ai zis tu e nu are 4 gb. maxim 1 big grin nu suporta mai mult.
MINCINOSULE!

| VITALUL a răspuns:

Hai date mare ma ca ai tu pc cu 16 gb ram, du-te ma ca nu te cred!

| Strongman explică:

Pentru cei care habar nu au pe ce lume traiesc uitati placa video de 4 gb http://www.cel.ro/......it-pcie-l/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce prost e doamne laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu o intrebare... ce pot sa fac pc-ului meu sa mearga mai repede? Intel celeron 2. 67ghz 1gb ram placa video de 128 mb hdd 90 gb sursa 220V va rog raspundeti la intrebare