Du-l la service, chiar nu mai ai ce face! poate fi slotu mort. sau alta varianta, desi nu cred, sa ai sursa prea slaba si sa nu duca placa video?
Daca nu e vreun sigiliu la capacul lateral, deschide-l si vezi placa video. se incalzeste se infierbanta, functioneaza ventilatoru cu alte cuvinte are curent in ea? daca nu, la magazin, sa iti schimbe placa video!
Placa video nu este integrata, ea este singurul component vechi din pc...si functioneaza...dar nu arata nimic pe desktop
Cate mufe video ai in spate? 2 sau una? daca ai 2 incearc-o aia de la placa video dedicata. daca nu vrea, incearc-o pe aia de la placa video integrata! daca nu o ia, seteaza din bios. nu are cum ca ambele sa fie defecte!
Am urmatoarea placa de baza Asus m5a78L/USB3,nu are placa video integrata.placa mea video este leadtek px9500 gt,nu stiu ce sa mai fac am incercat o mie de lucruri, efectiv nu transmite la monitorul, coolerul d pe placa video se invarte...totul pare sa functioneze dar ca nu se aprinde monitorul(am incercat si cu alt monitor). help me!
Http://www.leadtek.com/......erview.asp uita-te cu atentie la poze. vezi daca cablul negru este bine conectat. alta varianta, ia placa video, du-te la un prieten cunostinta sau la un service pc si roaga pe cineva sa o probezi! dureaza 5 minute. daca nici acolo nu vrea, e ars chipsetu. si la gunoi:( te rog sa imi spui ce ai rezolvat, sunt curios daca ai facut ceva ok!
Chiar acum inainte sa intru aici am incercat in alt pc placa video nu stiu ce sa mai fac...este buna placa(nu este aia a mea set ddr3 512mb) ...astept raspunsuri, idei
Daca ai mai multe sloturi pci expres pe placa de baza, schimba-i locu in alt slot. daca la alt pc merge poate fi din bios. monitorul stii sigur ca e bun? poate fi cablul intrerupt. chiar nu stiuc e sa zic. ia unitatea, du-o la service si sa o probeze acolo pe alt monitor. daca merge, e monitorul, daca nu merge, ii dau ei de cap. sau incearca o placa video de la un amic, sa o probezi. nu stiu ce sa zic. poate fi si cablul intrerupt. cablul din monitor ce duce in pc, in placa video.
Nu stiu ce sa mai zic nici eu...e bun monitorul l-am incercat la laptop...nu am decat un slot pc-e
Du-l la service, chiar nu mai ai ce face! poate fi slotu mort. sau alta varianta, desi nu cred, sa ai sursa prea slaba si sa nu duca placa video?
Posibil sa ai 2 placi video, adica ai 2 mufe pentru calul acela de la monitor. Le incerci pe amandoua.
Daca ai si pe placa de baza placa video integrata si ai bagat mufa VGA in ea si zici ca ai si placa video separat e normal sa nu ti se aprinda pentru ca cea integrata se dezactiveaza.Deci te uiti in spatele unitatii daca ai 2 mufe albastre si e bagata in cea de sus o scoti si o bagi in cea de jos adica in placa video cea separata ar trebui sa mearga.