Cu un pc care se conecteaza la net, cauti site-ul producatorului placii de baza pe care o ai in pc si iti descarci toate driverele de acolo.Mai ai o posibilitate cu un program, driver magician, care il instalezi in pc-ul tau chiar daca nu te poti conecta la net.Acest program te trimite prin browser la linkurile directe de descarcat a driverelor lipsa.Intr-un document text copii toate linkurile si te duci la un pc care se conecteaza si le descarci.Succes!
Foloseste CD-ul de instalare de la router si urmeaza pasii dati, daca nu il mai ai, descarca programul de configurare a routerului de pe internet.
Nu a luat driverul de retea
click dreapta pe icoana de la my computer-manage-device manager si tot ce iti apare cu? de culoare galbena sunt driverele lipsa
Ho ca nu sunt așa prost in ale tehnologiei, sora mea are si ea un laptop tot pe aceeași rețea, e instalat routerul, dar nu pot face setările laptopului sa ma conectez la rețea? Tu te auzi ce vb? sa descarc de pe net daca chiar asta e problema?
Iti trebuie un cablu,, enthernet", daca nu ai wi-fi. Intrebarea ta nu era clara.
Uite ce am înțeles:fjejtfuajriejfodjrdockwmqjfismd, mda..., mai bine aștept câteva zile un expert decât sa fac eu de capul meu, voiam doar sa-l fac mai repede, dar e complicat . mersi oricum.