| BeBe_3144 a întrebat:

Mi-am schimbat parola la id de messenger si am uitat-o, cum pot sa o aflu din nou (nu mai stiu data nasteri p care era facuta id`ul)?

4 răspunsuri:
| 334499 a răspuns:

Daca ai bifata optiunea remember my id and password poti incerca cu programul de aici ->http://www.nirsoft.net/utils/astlog.html

| LNK a răspuns:

Salut!
Daca nu-ti amintesti acele date, s-ar putea ca ID-ul sa fie pierdut. Incearac sa-ti amintesti. Poti sa-ti faci un alt ID si sa adaugi toate persoanele de pe ID-ul anterior si sa le explici ce s-a intamplat.
Daca te gandeai sa cauti pe Net ceva referitor despre "programele de spart parole" atunci nu te sfatuiesc. Sunt virusi care pun mana pe parolele si codurile tastate. Oricum, nu ai pomenit nimic de asta, asa ca nu te bat la cap.
Sunt trei solutii : iti reamintesti parola; daca nu iti reamintesti parola incearca sa-ti reamintesti datele sau fa-ti alt ID.
Succes! happy

Răspuns utilizator avertizat
| 22afacere a răspuns:

Mei asta nu-i nimic... mi-a dat unu un keylogger cu care mi-a furat contul de metin. care lucram de 1 an apoi mi-a schimbatsi parola de la id care era aceeasi ca la cont ...si *** mea stiu codu postal intrebarile dar nu mai stiu datele. doar stiu ca am pus decembrie laughing